Zomer outfits inspiratie 2016

zomer outfitsHi allemaal! Morgen vertrek ik samen met mijn oma naar Lissabon en ik kan écht niet wachten. Ik heb zo veel zin om deze prachtige stad te ontdekken, heel veel foto’s te maken, van de zon te genieten, en lekker even weg te zijn. Wat een geweldig cadeau omdat ik geslaagd ben! Meestal plan in van tevoren alvast wat outfits als ik wegga, dus bij deze deel ik ze ook met jullie!

zomer outfits
Oké, ten eerste deze look. Ik houd echt van zachte kleurtjes in de zomer (met zwart als uitzondering) dus vandaar deze kleurkeuzes. Gewoon een simpele short, een witte crop top, en een heerlijk luchtig vest. Op de een of andere manier vind ik het gewoon fijn om altijd iets te hebben wat je even om kunt doen of aan kunt trekken om wat meer huid te bedekken, maar als het heel erg warm is heb je dat natuurlijk niet nodig. Dit is gewoon een heerlijke outfit voor op het strand, en als je daarna nog ergens chiquer heen gaat, doe je een paar gouden sieraden om en je bent ready to go!
zomer outfits
Oké, ik ben de laatste tijd echt obsessed met bomberjasjes! Hoe leuk is deze?! Dan vooral in combinatie met deze geweldige playsuit van de Mango, geweldig. Ik zou deze outfit zó graag in mijn kast willen hebben, maar ik ga hem wel proberen na te maken met de items die ik al heb. Wat ik altijd leuk vind is om kleine kleurdetails terug te laten komen. In dat bomberjasje zit bijvoorbeeld een beetje grijs, dus dat vind ik tof om dan terug te laten komen in de schoenen!
zomer outfits

Yesss, en dan de meest chique van ze allemaal. Ik zei al een keer eerder dat ik echt weg ben van deze bomber, want WAUW! Om de bomber echt als eyecatcher te houden vond ik het mooi om de rest van de outfit gewoon simpel te laten. Stel je voor als je dit als date-outfit draagt ofzo, goeie! Haha. Sorry, ik ben gewoon echt verliefd op al deze items…

Wat vinden jullie van deze zomer outfits? Hebben jullie een favoriet kledingstuk voor de zomer?

Liefs,

Share:

7 Comments

 1. nathilde
  29 juni 2016 / 1:25 pm

  Hele leuke post!! moet je vaker doen ;) xx

 2. 25 juni 2016 / 10:38 pm

  Ik ben verlieeefd op de laatste outfit! Veel plezier in Lissabon Tess!

 3. 24 juni 2016 / 12:28 pm

  Wat een leuke outfits allemaal! Dat doet me eraan herinneren dat ik echt nog nieuwe kleding nodig heb voor de zomer! Binnenkort maar eens shoppen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge