Winter Feelings & Gedachtes

winterHi allemaal! December is begonnen, de eerste kerstlichtjes zijn al opgehangen en de dikke truien zijn onmisbaar geworden. Het is winter! Aan de ene kant vind ik de kou echt heel erg vervelend, aan de andere kant heeft het ook wat gezelligs. Voor nu even een paar plaatjes om helemaal in de wintersfeer te komen :).

We zitten al weer in december, en dat betekent dat het einde van het jaar nadert. Het eerste wat ik me besef is dat de tijd echt mega snel is gegaan. Voor mijn gevoel is het pas een paar weken geleden dat ik nog op de middelbare school zat, elk uur een ander vak en lange dagen op school. Mijn examens zijn voorbij gevlogen. En ook mijn citytrip naar Lissabon voelt nog als gisteren, terwijl het allemaal al weer maanden geleden is. Aan de andere kant is er in de tussentijd ook wel heel erg veel veranderd. Ik zit nu op de universiteit, ik heb ander werk en ik geniet meer van het leven.

Het afgelopen jaar zat vol met veranderingen, zoals ik hierboven al noemde. Mijn hele levensstijl is omgegooid. Ik deed al vaak leuke dingen, maar toch voelde ik me hier heel beperkt in door de middelbare school. Over school gesproken, dat vond ik helemaal niks meer. Ik kreeg geen uitdaging meer op school, en na 6 jaar op 1 school door te brengen was ik er ook wel klaar mee. Nu ik studeer heb ik meer vrije tijd, ik vind het weer ‘leuk’ om naar school te gaan, ik kan zelf mijn tijd indelen en dat is heel fijn. Daarbij heb ik nu een studenten-ov, wat betekent dat ik gratis het hele land door kan reizen. Zo leuk is dat!

Het aankomende jaar zal er vast ook weer veel gaan veranderen, maar zo ver kan ik niet vooruit kijken. Het jaar begint in ieder geval goed. Vanaf 5 tot 9 januari staat er een reisje naar Salzburg op de planning samen met mijn vriendje. Ik kijk er zo erg naar uit! Weer eventjes weg uit Nederland, uit de vaste routine, en een nieuwe stad + land ontdekken. Ik kan echt niet wachten!

Voor nu nog even het jaar goed afsluiten. De kerstboom opzetten en het huis versieren. Jezelf dik inpakken in warme kleding om een avondwandeling te maken over de grachten van Amsterdam. Warme chocomel drinken na het schaatsen. Winter is toch best leuk ;).

Houden jullie ook zo van de winter?

Liefs,

Share:

2 Comments

  1. 4 december 2016 / 12:03 pm

    Oh wat een fijne inspiratiefoto’s! Helemaal zin in zo een heerlijk koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge