What’s on my bucketlist

wow
(via WeHeartIt)

Hee daar! Hoe vaak heb ik wel niet een bucketlist met jullie gedeeld? Best een aantal keer… Maar ik heb nog nooit echt een bucketlist gedeeld die voor mijn hele leven geldt. Meer voor de zomer, of voor het nieuwe jaar. Daarom leek het me wel leuk om deze keer een post te doen met dingen die ik nog eens in de rest van het leven wil doen of bereiken.

EN: I’ve shared my bucketlist before, a lot of times. But not my bucketlist for the rest of my life. So that’s what I wanted to do for today’s post. First of all, I want to get a little, and simple tattoo like the ones below. I’m scared because it will probably hurt really bad, but I just want to overcome that fear and do it… Someday. Point two is traveling by myself. I saw Serena from Gossip Girl doing this, and it just looked so chill. Hopefully I can do this in a few years. The third one on my list is to visit all continents. I’ve never been out of Europe, and I just really want to discover new places and cultures. I would also love volunteer in a remote country. And the last thing on my list, for now, is having my own business. For example my own magazine or webshop. I don’t know why, but I think that would just be amazing.  

 Alleen reizen

Dit is ook iets wat pas recent op mijn bucketlist staat. Ik zat namelijk Gossip Girl te kijken (wanneer ook niet) en toen ging Serena in haar eentje op vakantie. En dat zag er op dat moment gewoon zo chill en fijn uit. Het lijkt me super leuk om dat zelf ook een keer te doen. Natuurlijk is het wel even spannend, en ik denk niet dat mijn ouders me op deze leeftijd al laten gaan, maar hopelijk kan ik dit over een (paar) jaar wel doen!

In het buitenland wonen

En dan het liefste in Parijs! Jullie weten dat ik echt van reizen houd, maar ik vind het niet leuk om die standaard toeristen dingetjes te doen. Juist de minder bekende buurten en dingen bezoeken vind ik zo tof! Dan voel je echt de sfeer van de stad of het land. Ik ben nu wel een beetje klaar met Nederland (op 16-jarige leeftijd al, oh oh). Ik wil zó graag ergens anders wonen, een andere taal vloeiend leren spreken, in een andere omgeving leven, en de stad helemaal ‘op mijn duimpje kennen’.

Alle continenten bezoeken

Nog een reis-gerelateerd doel. Tot nu toe ben ik nog nooit buiten Europa geweest, en dat vind ik super jammer. Jullie weten dat ik echt houd van reizen, en ik wil gewoon zo graag in het echt meemaken hoe de mensen buiten Europa leven, en hoe zij tegen dingen aankijken, dat soort dingen. Gewoon ervaring opdoen en nieuwe dingen ontdekken, want dat is ook waarom ik zo van reizen houd. Ik hoop echt dat ik dit kan doen in mijn leven.

Vrijwilligerswerk in het buitenland doen

Ik weet niet waarom dit me zo erg trekt, maar het lijkt me gewoon goed om iets voor mensen te doen die het niet zo goed hebben als wij hier in Nederland. Bijvoorbeeld ergens in Afrika. Natuurlijk kan een beetje vrijwilligerswerk niet helpen om de wereld te veranderen, maar ook al help je er een paar mensen mee, dat lijkt me gewoon heel tof. Bijvoorbeeld op een school, als je die blije gezichtjes op tv ziet wil je toch spontaan in het vliegtuig stappen om ook te helpen?!

Een eigen bedrijf starten

Deze is misschien een beetje risky, maar wel iets wat ik heel graag wil. Het voelt alsof je dan echt iets bereikt hebt ofzo. Ik zou nog niet weten wat, maar bijvoorbeeld een eigen webshop, kledinglijn of tijdschift. Wie weet groeit mijn blog wel uit tot mijn eigen bedrijfje. Het is in ieder geval iets wat ook op mijn bucketlist staat, en wat ik dus heel graag zou willen bereiken in m’n leven.

tattoos
Een tattoo zetten

En dan de laatste. De afgelopen tijd wil ik dit eigenlijk steeds meer. Telkens als ik door Pinterest scroll kom ik van die mooie plaatjes tegen, en dan kan ik echt uren blijven zoeken naar allemaal verschillende tattoos. Het liefste wil ik gewoon een kleintje met een mooie betekenis. Bijvoorbeeld een pijl op mijn ribben (omdat een pijl eerst naar achter wordt getrokken voordat hij vooruit kan gaan, en dan vanwege mijn brace op m’n ribben). Of op één van de andere plekken zoals op de plaatjes hierboven lijken me ook heel erg tof. Zo is de tattoo dan zichtbaar als je wilt, maar kan je het ook makkelijk bedekken.

Wat staat er allemaal op jullie ‘life-bucketlist’?

Kisses,

Share:

7 Comments

 1. doug
  5 november 2015 / 10:12 pm

  I love this blog

 2. 5 november 2015 / 8:23 pm

  Dit zou dus zo mijn bucket list kunnen zijn, hihi. Ik wil zo graag meer van de wereld zien en misschien ook in het buitenland wonen! En een tattoo, jaaa. Maar dan wil ik er ook wel eentje die echt wat voor me betekent en niet zo’n standaard tattoo die iedereen heeft. Wat ik ook nog wel zou willen doen is een boek schrijven :)
  Luna recently posted…Snapshots – oktober ’15My Profile

 3. 5 november 2015 / 4:10 pm

  Ah geen tatto voor mij, haha. Wel al die andere dingen! Lijkt me zo fijn om een poosje in Spanje te wonen ofzo. Heerlijk!
  laura recently posted…DOVER • 05My Profile

 4. 3 november 2015 / 8:45 am

  Ja ik wil ook echt heel graag de hele wereld rondreizen! Ik ga graag met je mee!! En die tattoo vind ik ook heel tof ! Zelf wil ik heel graag een helix, maar mijn ouders vinden me daar ook nog te jong voor.

 5. 2 november 2015 / 10:32 am

  Ik ben altijd kei hard tegen het zetten van een tattoo. Want het doet kei veel pijn en het is voor altijd. Maar de tatoo’s die je toont zijn zo mooi en minimalistisch! (: De betekenis van de pijl op je ribben is wel erg mooi! En wat toevallig, ik wil ook dolgraag een bedrijfje starten, haha. Ik heb geen flauw idee hoe en wat, maar dat zie ik dan wel weer tegen dat ik 18 ben en ik van school af ben, haha. Zo verhuizen naar een ander land lijkt me echt tricky, haha. %aar je hebt dan wel een hele ervaring achter de rug en ik denk dat je daar net extra veel levenswijsheden op doet dan dat je verder zou gaan met je leven in Nederland. (Niet dat Nederland slechter is dan Parijs, maar gewoon het hele gebeuren met ‘vanaf nul beginnen’ etc.) Het is daarom ook dat ik nu zoveel mogelijk talen wil leren, dan kan ik, als ik op reis ben, mijn plan trekken in een heleboel landen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge