Personal | Waarom ik zo afwezig ben…

layering-monochrome-7Hi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt ben ik de laatste tijd niet zo heel actief aan het bloggen. Ik probeer het wel, maar steeds valt er een artikel uit. Hoe komt dit? Dat zal ik jullie vandaag even uitleggen in een extra post. 

Gebrek aan inspiratie?

Waar het in ieder geval niet aan ligt is mijn inspiratie. Ik zit echt bomvol met allemaal ideetjes voor nieuwe posts, en nieuwe series. Deze wil ik zeker ook gaan uitwerken. Waar ik wel mee ‘struggle‘ is het posten van outfits. De foto’s zijn gewoon steeds niet naar mijn wens, en ik vind het super vervelend om mezelf steeds zo slecht op de foto te zien staan. Op een gegeven moment gaat het gewoon irriteren, en soms wil ik de foto’s daarom ook gewoon niet posten. Maar het grootste probleem is eigenlijk een beetje de tijd. Ik weet gewoon niet waar ik mijn tijd vandaan moet halen om te bloggen.

Verplichtingen

Om te beginnen met school. De universiteit is hard werken. Ja, je kunt bijna elke dag zelf kiezen of je wel of niet naar school gaan zonder je aanwezigheid te beschadigen, maar het verstandigste is toch om elke les te volgen. Hier probeer ik me dan ook zo goed mogelijk aan te houden, maar die lessen van bijna 2 uur, de lange dagen en dan de hele avond werken na school is toch wel vermoeiend. Ik heb het meestal niet door dat ik zo druk bezig ben, maar deze week was ik na dinsdag echt al op. De momentjes dat ik vrij ben probeer ik zo veel mogelijk aan huiswerk te besteden, of te genieten.

Living life

Over genieten gesproken dus. Vanwege deze drukte rondom school is het heel fijn om in mijn vrije tijd gewoon even niks te doen. Lekker uitslapen, met mijn vriendje of vriendinnen afspreken, ergens gaan lunchen of ergens heen reizen. Heerlijk. Maar door al deze tijdrovende acties (universiteit, huiswerk, werk, en reizen) bij elkaar, houd ik heel weinig tijd over om te bloggen. Het schiet er gewoon steeds bij in.

Het is niet dat ik me hier schuldig over voel, want ik ben niet verplicht om te bloggen, maar ik wilde het toch even met jullie delen. Ik hoop echt dat hier binnenkort verandering in komt, en dat jullie LucyTess.com weer terugzien zoals het altijd was. Posts op vaste dagen, goeie outfitfoto’s, wat langere en kwalitatief goede artikels. Ik ga er aan proberen te werken!

Waar ik wel (vrijwel) dagelijks wat post is mijn Instagram. Vaak een story, of een foto van wat ik aan het doen ben/ iets moois om mij heen. Ik hoop jullie in ieder geval zo een beetje meer op de hoogte te houden.

Liefs,

Share:

2 Comments

  1. 17 november 2016 / 7:43 am

    Blijf lekker geniet van je leven! Je hoeft je niet schuldig te voelen om hier minder te posten hoor ;). Tijd met vriendinnen en je vriendje doorbrengen is iets waar je geen spijt van zult krijgen en mag je, naar mijn mening, boven het bloggen zetten. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die je dat kwalijk neemt.
    Begrijpelijk dat het zo druk is met school en werk. Hopelijk vind je snel je ritme en ben je minder moe dan. Heel veel succes ook met je school en je werk!
    Nynke recently posted…Boekarest • travel guideMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge