Vlog | Lisbon Citytrip

Lisbon citytripHi allemaal! Afgelopen donderdag ben ik teruggekomen uit Lissabon, en toen ben ik meteen begonnen met het bewerken van deze vlog, haha. Nog even dat vakantiegevoel aanhouden :). Ik heb de hele reis gevlogd (ging een beetje fout, maar dat zien jullie in de vlog), en ik hoop dat jullie zo een goede indruk krijgen van Lissabon, en ik ben ook wel heel benieuwd of jullie er ooit zijn geweest?!

EN: Hi all! Last Thursday I arrived at Schiphol again after spending the week in Lisbon, and honestly the first thing I did was editing this vlog. I filmed a lot during our trip, and I even had to skip some parts because nobody wants a 45-minute vlog, but I hope you guys like it! Enjoy my Lisbon Citytrip video :)

Bij deze geef ik jullie alvast een kijkje in Lissabon. Morgen zal ik nog mijn favoriete foto’s met jullie delen, en wat uitgebreider vertellen wat we hebben gedaan.

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier

Zijn jullie wel eens in Lissabon geweest?

Liefs,

Share:

6 Comments

 1. 4 juli 2016 / 12:10 pm

  Ik ben nog nooit in Lissabon geweest, maar ik het staat zeker nog op mijn lijstje. Zeker nu ik zie dat het zo mooi is!
  Sofie recently posted…EEN WINKEL VOL VERHALENMy Profile

 2. 3 juli 2016 / 8:01 pm

  Wat gezellig haha, dat vloggen gaat je eigenlijk best goed af hoor? Ik ben nog benieuwd naar de foto’s! Dat stukje onder die rots daar had ik ook wel in willen duiken eerlijk gezegd, dat water had zo’n mooie kleur, oh?!!
  Britt • against the grain recently posted…instameeting 2.0My Profile

  • 5 juli 2016 / 9:26 am

   Ja he! Zo prachtig, ik wilde ook meteen zwemmen hahah. En dankje! Dat is lief om te horen :)

 3. Jeoma
  3 juli 2016 / 3:27 pm

  Leuk om even terug te zijn.Leuk gemaakt .Wanneer gaan we weer ?

 4. 3 juli 2016 / 10:23 am

  Super leuke vlog, Lissabon ziet er uit als een leuke stad! Die top die aan hebt op de foto is zo leuk, waar is hij van?
  Ilah recently posted…My daily make-up routineMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge