Waar ben ik geweest? + Travel vlogs!

travel vlogsHi allemaal!! Daar ben ik weer, haha. Zoals jullie vast wel hebben gemerkt ben ik een tijdje afwezig geweest. Dit heeft verschillende redenen gehad, en dat zal ik vandaag even kort toelichten. Dit doe ik door middel van tekst, maar ook door jullie een paar video’s te laten zien die ik in de tussentijd heb gemaakt op YouTube! Ik heb namelijk travel vlogs gemaakt! En bij deze mijn ‘grote’ comeback! :)

Waarom ben ik in eerste instantie gestopt met bloggen?

Ik ben op een gegeven moment gestopt met bloggen omdat ik heel veel druk voelde om steeds wat nieuws te posten. Het vervelende hieraan was dat ik totaal geen inspiratie meer had. Na 2 jaar bloggen was ik echt even helemaal inspiratieloos. Daarbij ben ik afgelopen jaar ook aan mijn eerste jaar op de universiteit begonnen en probeerde ik werk ermee te combineren, en dat was toch vaak ook wel even zwoegen. Hierdoor vond ik het ook super moeilijk om tijd te vinden om foto’s te maken en posts te schrijven. Al met al had ik er dus niet echt zin meer in.

Tot nu! Alles is weer een beetje op zijn plaats gevallen en rustig geworden. Ik vind het veel te zonde om mijn blog helemaal op te geven, omdat ik hier zo veel mensen mee kan bereiken en al mijn gedachtes met iedereen kan (en mag!) delen. Daarom ga ik nu weer verder! Ik heb van alles voorbereid, en ben weer helemaal klaar om opnieuw en fris er tegenaan te gaan!

In de tussentijd is er veel gebeurd. Ik heb veel reisjes gemaakt, heb mijn eerste jaar helemaal goed afgerond, ik heb nieuwe fotoshoots gedaan en nieuwe kleren gekocht, en dat wil ik natuurlijk allemaal heel graag met jullie delen! Zo ben ik in de tussentijd wel actief geweest op YouTube (abonneren kan hier!) en daar kunnen jullie nu al mijn travel vlogs terugvinden. Hier ga ik ook zeker mee door, dus abonneer je snel om op de hoogte te blijven!

Voor nu heb ik de vorige video’s alvast hieronder gezet!

IBIZA VLOG | De mooiste zonsondergang, en heel veel liefde!

CORFU VLOG | Paradijselijk blauw water en watergevecht op de boot!

TENERIFE VLOG | Siam water park, en heel veel palmbomen!

Hoe gaat het met jullie? En wat vinden jullie van mijn travel vlogs? Let me know!

Liefs

Share:

2 Comments

  1. 14 augustus 2017 / 1:37 pm

    leuk dat je weer terug bent :) Ik heb je nog wel via Instagram gevolgd en net even je vlogs bekeken en ze zijn leuk!! ga daar vooral mee door zou ik zeggen, ze worden steeds beter ook heb ik het idee :)
    Ben benieuwd waar je de komende tijd allemaal over gaat bloggen! Misschien een leuke shoplog van de afgelopen maanden? ;)

    • 15 augustus 2017 / 9:52 am

      Ahh wat een lieve reactie! Dank je wel! Er staat een shoplog online op mijn YouTube kanaal! Dus daar kan je eentje vinden :) XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge