Travel tattoos waardoor je meteen weer op vakantie wilt

travel tattoosIk kan echt uren kijken naar foto’s van de wereld. Watervallen, zonsondergangen, prachtige stranden, kliffen, zó mooi! Ik vind het echt geweldig om te zien hoe mooi de wereld is, want dit beseffen we vaak niet. Je raakt zo gewend aan de omgeving om je heen. Daarom vind ik het ook zo leuk om te reizen! Zo ontdek je weer hele nieuwe dingen, bijvoorbeeld enorm hoge rotsen, dat heb je in Nederland niet! Waar ik ook echt uren naar kan kijken zijn tattoos. Dus ik dacht waarom geen combinatie maken voor de post van vandaag?! Ik heb de leukste kleine travel tattoos bij elkaar gezocht!

Ik zit al best lang na te denken over een tattoo. Zelf zou ik graag een kleine willen die niet heel erg opvalt, maar wel in beeld is. In dit artikel schreef ik daar ook al over. Wat het moet worden weet ik nog niet zeker (en dat is natuurlijk wel heel belangrijk, haha). Toch neig ik wel echt naar een tattoo met een betekenis. Zo zijn er verschillende driehoekjes die een betekenis hebben (zoals deze), dat vind ik heel tof! Maar gewoon een plaatje van een papieren vliegtuigje, zoals in de foto’s hierboven, vind ik ook wel wat hebben. Travel tattoos vind ik sowieso een goed idee. Ik wil graag zo veel mogelijk reizen om zo veel mogelijk van de wereld te zien, en dat geeft zo’n tattoo mooi weer.

Mijn favoriet

Over het papieren vliegtuigje gesproken net, dat is denk ik ook wel meteen mijn favoriete tattoo van de bovenstaande collage. Die met de palmboompjes vind ik trouwens ook prachtig, alleen zou ik niet zo snel die plek kiezen. Het liefste zou ik een tattoo nemen op mijn pols, onderarm of zij. Best wel standaard plekjes natuurlijk, maar dat vind ik ook wel echt de mooiste plekken. Hoe tof is trouwens ook die wereldkaart tattoo? Gewoon de ‘hele wereld’ op je zij. Deze zou ik alleen nooit nemen, want die is wel echt een stuk groter.

Wat vinden jullie van travel tattoos? Zouden jullie graag een tattoo nemen?
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge