TIPS | Waar haal je steeds nieuwe outfit inspiratie vandaan?

img_5311We hebben allemaal wel eens last van een kledingcrisis. Je hebt geen idee wat je aan moet, 90% van je kleding is lelijk, de andere 10% draag je al wekelijks. Zelf struggle ik echt wel wekelijks met wat ik aan moet. Ik vind het soms zo lastig, hoe vaak ik ook nieuwe kleding koop haha. Toch probeer ik vooral met de kleding die ik al heb steeds nieuwe combinaties te bedenken. Mijn tips daarvoor deel ik vandaag met jullie!

Pinterest/ Instagram/ Blogs

Dit is waarschijnlijk ook het eerste waar jullie aan denken. Op internet zijn zo veel inspiratiefoto’s te vinden. Ik haal altijd mijn grootste inspiratie van Pinterest, daar vind je echt bijna alles bij elkaar! Maar ook op Instagram zijn super veel accounts te vinden die dagelijks foto’s van hun outfit delen, en deze mensen heb je natuurlijk ook op blogs! Dit bij elkaar zou al voor een jaar aan outfit inspiratie kunnen zorgen ;)

Mijn favoriete Instagram accounts voor outfit inspiratie zijn: Pepamack, Andicsinger, Fashionpuglady, Maryjosie

Webshops

Dan eentje die wat minder voor de hand ligt: webshops. Webshops willen hun items verkopen, daarom doen ze er alles aan om hun kleding zo leuk mogelijk te presenteren. Dit kan tot super toffe outfitideetjes leiden! Ik heb al een aantal keer gehad dat ik gewoon online aan het shoppen was, en dan opeens een super leuk idee voor een outfit had door de manier waarop ze het model hadden aangekleed!

Ga de straat op

En natuurlijk een andere optie: haal je inspiratie van de straat! Jullie zien vast (net als ik) wel eens mensen op straat lopen die er super leuk uitzien. Probeer dit dan te onthouden, of schrijf het op, zodat je het je kunt herinneren, en je hebt weer nieuwe outfit inspiratie!

Wat is jullie gouden tip om steeds nieuwe outfit inspiratie te blijven bedenken?

Liefs,

Share:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge