Tips | My favorite Netflix series

fullsizerenderHi allemaal! In die lange tijd dat jullie mij niet hebben gezien, heb ik ook aardig wat series gekeken, daarom leek het me wel leuk om bij deze mijn favoriete Netflix series met jullie te delen! Ze staan niet allemaal op Netflix, maar jullie weten vast wel (net als ik) een andere manier om ze te kunnen kijken ;).

Finding Carter

Ik begin meteen met mijn misschien wel favoriete serie aller tijden, namelijk Finding Carter dus. Deze serie heeft helaas alleen maar 2 seizoenen, en die heb ik ook denk ik binnen 1 maand uitgekeken. Het is een drama serie, maar wel met actie en spanning erin, waardoor je maar blijft kijken. Het verhaal gaat over een meisje (volgens mij is ze 16) dat super close is met haar moeder, maar dan komt ze erachter dat die vrouw haar dus eigenlijk ontvoerd heeft toen ze 3 jaar oud was. Ze wordt teruggeplaatst in haar echte familie, en daar komen dan allemaal problemen bij kijken, en die kidnapper blijft haar maar opzoeken, wat het heel spannend maakt. Zeker weten een aanrader!

Jane the Virgin

Jane the Virgin is echt een super slappe serie eigenlijk, haha. Het gaat vaak echt helemaal nergens over, maar het is heel leuk. Ook zit er een klein ‘crime’ stukje in, dat houdt een beetje de spanning erin. Het verhaal zelf gaat over Jane die ‘per ongeluk’ zwanger is door een fout in het ziekenhuis. Daar komen natuurlijk problemen bij kijken, en omdat ze geen seks voor het huwelijk wilt, is ze nog maagd, maar wel zwanger. Echt een heerlijke serie om bij te relaxen.

The Carrie Diaries

Jullie kennen vast wel Sex and the City?! Dit is een soort voorganger daarvan. De hoofdrolspeelster heet ook Carrie, en ze gaat dus uiteindelijk bij een fashion magazine werken. Het is echt zo’n typische serie voor meisjes. Het gaat over liefde en mode, zo leuk! Daarnaast speelt het zich af in het eind van de 20e eeuw, dus de kleding is super vrolijk en kleurrijk. (Oh en Austin Butler speelt erin ‘hearteyes’ dus dat is ook mooi meegenomen ;)). Als je van Sex and the City of Gossip Girl houdt, raad ik deze serie zeker aan!

Wat zijn jullie favoriete Netflix series?

Liefs,

Share:

4 Comments

 1. 27 oktober 2016 / 2:14 pm

  Ik ken ze alledrie niet maar ik ga ze zeker even kijken! Ik heb heel lang gekeken naar New Girl en ik wacht nu tot seizoen 5 op netflix komt.. Echt een super leuke serie die heel erg grappig is!

  X

 2. 24 oktober 2016 / 10:23 am

  Ik ken geen enkele serie uit dit lijstje, oeps! Ik kijk graag naar misdaad – thriller series. Momenteel kijk ik naar The Following, zo spannend!

 3. 24 oktober 2016 / 7:23 am

  Ik ken ze allemaal niet, oeps! Ik ben momenteel verslaafd aan Once Upon A Time! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge