TIPS | De leukste Netflix series

netflixIk weet wel 100% zeker dat ik niet de enige van ons ben die echt verslaafd is aan Netflix. Je kan er alle films en series vinden, en de volgende aflevering bekijken is gewoon veel te makkelijk (ook als je niks doet gaat hij gewoon door, binge-watching gegarandeerd). Omdat we nu alweer bij de T zijn aangekomen, leek dit me dus het perfecte moment om mijn tips voor Netflix met jullie te delen!

Gossip Girl

Gossip Girl is echt mijn favoriete serie ever! Ik denk dat heel veel van jullie het al kennen, maar voor degenen die GG nog niet kennen even een kleine samenvatting: Gossip Girl gaat over een groep vrienden uit de Upper East Side (een super rijk gedeelte uit New York). Je kijkt eigenlijk gewoon mee met hun perfecte, maar ook gestoorde leven. Ondertussen worden ze gevolgd, en worden al hun geheimen openbaar gemaakt op een blog door iemand genaamd Gossip Girl, maar niemand weet wie dat is.

New Girl

Deze serie heb ik denk ik binnen 1 maand uitgekeken. Het is een beetje drama/ comedy. Niet helemaal mijn ding meestal, maar het is gewoon een heerlijke serie om even alles te vergeten. Het is allemaal zo luchtig en grappig. In de serie komt Jess (Jessica) bij allemaal nieuwe huisgenoten in een loft wonen, en met z’n vieren maken ze allemaal grappige dingen mee. Naast dat het echt grappig is, komen er ook soms juist serieuzere onderwerpen in voor, en ik vind het heel tof dat de makers dat op een grappige manier naar voren brengen.

Life Unexpected

Deze serie kijk ik pas net, maar ik ben nu al hooked! Het gaat over een meisje dat al haar hele leven bij pleegouders heeft gewoond, maar daar wil ze nu vanaf en daarom gaat ze op zoek naar haar biologische ouders. Van wat ik tot nu toe heb gezien, vind ik het heel goed geacteerd, en het is weer eens wat anders dan het typische liefdes-drama verhaal dat je overal tegenkomt.

Dit zijn mijn favoriete series van de afgelopen tijd!

Wat is jullie favoriete serie of film op Netflix?

Liefs,

Share:

9 Comments

 1. 22 februari 2016 / 7:17 am

  Leuk rijtje! Ik heb alleen Life Unexpected gezien, en die is zo enorm leuk! Jammer dat het maar twee seizoenen heeft

 2. 20 februari 2016 / 3:41 pm

  Fijne favorieten! Ik kijk nu zelf Vampire Dairies, maar als ik klaar ben met deze serie, dan zal ik zeker één van deze overwegen. x
  Esmée recently posted…BOEKEN WISHLISTMy Profile

 3. 20 februari 2016 / 3:38 pm

  Life unexpected lijkt me zo gaaf en GG blijft ook echt mijn eeuwige favoriet <3

 4. 20 februari 2016 / 11:17 am

  Life Unexpected ken ik nog niet, de rest wel! Ik heb heeeeel veel favoriete series, maar of ze op Netflix zijn weet ik eigenlijk niet! Heb je Sex and the City gezien? Als je Gossip Girl en New Girl leuk vindt, dan vind je dat ook wel leuk!
  Lauriëtte recently posted…Voor de zoetekauw; Cinnamon PancakesMy Profile

 5. 20 februari 2016 / 9:51 am

  Jaaa, New Girl is echt ge-wel-dig!!! Ik ben net begonnen met Young & Hungry, lachen!

 6. 20 februari 2016 / 8:52 am

  Gossip Girl!!!!!! Ik ben echt verslaafd aan de serie. De andere twee serie’s lijken me ook wel iets voor mij, dus ik ga ze zeker kijken.

 7. 20 februari 2016 / 8:27 am

  Alle series heb ik al gekeken en Life Unexpected vind ik ook zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge