TIP | Goedkope hotelovernachting van maar 10 euro!

goedkope hotelovernachtingHee allemaal! Voor vandaag heb ik een hele goede (al zeg ik het zelf) tip voor jullie klaarstaan. Het gaat namelijk om een super goedkope hotelovernachting in een 3- of 4-sterren hotel naar keuze, door heel Nederland! Zijn jullie benieuwd? Ik zal er even wat meer over vertellen.

Bij de Kruidvat verkopen ze nu bonnen voor maar 10 euro waarmee je dan uiteindelijk een overnachting kunt boeken in een Fletcher-hotel naar keuze! Deze hotels zitten echt door het hele land verspreid (check hier), dus je kunt gaan waar je wilt. Bij mij staat bijvoorbeeld het plan om eerst een dagje naar Antwerpen te gaan, en dan op de terugweg in het hotel in Bergen op Zoom te ‘crashen‘. Zo maken we er twee super leuke dagen van.

Je kunt bijvoorbeeld ook een dagje de grens over in het oosten en dan op de terugweg ergens slapen, of gewoon een dagje toerist in eigen land; er zijn heel veel opties! De bonnen zijn wel alleen voor in Nederland, maar dat vind ik alleen maar redelijk.

Ik heb al de websites van een aantal van de hotels bekeken, en het ziet er echt super mooi uit! Sommigen hebben zelfs een zwembad, een sauna, of een spa, hoe chill! Ook de kamers zien er heel tof uit, en de gebouwen waar de hotels in zitten zijn vaak ook heel tof. De eerste indruk is dus in ieder geval goed!

Let op! Er komen wel nog wat extra kosten bij. Zo moet je, eenmaal in het hotel, nog wat bij betalen, een borg afgeven (die krijg je natuurlijk wel gewoon terug), en het ontbijt/ diner zitten niet bij de prijs in. Als je dus ook daar wilt ontbijten moet je wel wat extra’s betalen, maar dat is geheel je eigen keuze :).

Als je ze trouwens nog wilt halen zal ik er wel een beetje haast achter zetten, want de bonnen zijn tot en met 2 oktober te koop! Een beetje last minute dus om dit met jullie te delen, maar ik wilde het toch even zeggen! Dit artikel is trouwens niet gesponsord, ik ben oprecht zo enthousiast, haha.

Hadden jullie deze actie voor de goedkope hotelovernachting al gezien?

Liefs,

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge