Tijdschriftenverzameling

Het is iets aparts, maar ook wel iets typisch mij. Ik weet niet hoe het is gekomen, het was er gewoon opeens, en nu kan je ze ongeveer overal in mijn kamer vinden.

Zoals ik al zei weet ik niet hoe het is begonnen, maar ik heb nu dus iets van 100 tijdschriften door mijn hele kamer. Een hele verzameling kan je het wel noemen. Vooral mode tijdschriften. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mode en ik vind het echt super leuk om ideetjes op te doen uit tijdschriften en kijken wat de laatste trends zijn. Vaak scheur ik de plaatjes eruit en maak ik er een collage van in een scrapbook. Meestal maak ik collages met thema’s. Deze lente zijn pastelkleuren bijvoorbeeld helemaal in. Dat zie je terug in alle mode tijdschriften. Dit plaatjes scheur ik er dan allemaal uit en doe ik allemaal bij elkaar. Vooral uit de Vogue, Glamour en Elle haal ik heel veel inspiratie en plaatjes. 
Omdat ik al superlang geleden heb geroepen dat ik tijdschriften verzamel of wil hebben als iemand ze weg doet krijg ik nu ook de hele tijd van iedereen tijdschriften. Een kennis van mij geeft me ook altijd Linda’s en daar heb ik nu dus ook een hele stapel van. 
Ik heb zoveel tijdschriften dat ik me soms afvraag wat ik er mee moet, maar als ik eenmaal bezig ben met collages is het wel fijn om er zo veel te hebben. Het is nog niet zo erg dat ik echt helemaal leef als die mensen van dat tv programma ‘Mijn leven in puin’. Totaal niet. Ik heb er gewoon meer dan de gemiddelde mens :)
Hebben jullie ook een aparte collectie van iets?
Share:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge