Things are about to change!

R & R (2)
Heee! Mijn vakantie is inmiddels al begonnen! Officieel nog niet, maar ik hoef vanaf nu alleen nog een paar dagen naar school voor boeken enzo, dus dat zie ik eigenlijk al als een soort vakantie! En in de vakantie ga ik een paar dingen aan mijn blog veranderen!

1 keer per week vloggen

Woohoo! Ik heb hier echt zin in! Van mijn tante en oom heb ik een kleine camera mogen lenen voor de vakantie, dus die ga ik gebruiken! En dan zal ik 1 dag per week gaan vloggen :D. Jullie reageren altijd zo leuk op vlogs, dus ik hoop dat jullie dit ook leuk gaan vinden!

Projectjes

Ik heb allemaal leuke ideetjes die er aan komen in de vakantie! Heeeeel veel extra posts, en ik heb ook allemaal andere speciale posts die ik heel graag nog wil uitwerken! Jullie zullen het wel zien! Hihihi :)

Bucketlist

Ook ga ik in de vakantie aan mijn bucketlist werken die ik afgelopen week postte! Ik heb een pagina aangemaakt waar jullie mijn bucketlist kunnen zien, en daar ga ik ook bijhouden wat ik wel/ niet heb gedaan! Hopelijk kan ik aan het einde van de vakantie trots laten zien dat ik alles heb gedaan! Hahah.

 Wat vinden jullie hiervan?! :D

Kusjesss,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

9 Comments

 1. 20 juni 2015 / 11:02 pm

  Wat heerlijk dat je vakantie heb! Ik moet nog een bucketlist maken voor deze zomer.

 2. 20 juni 2015 / 3:31 pm

  Leukleeukk! Ik ben benieuwd naar je vlogs en je projectjes! :D
  X Emma

 3. 20 juni 2015 / 11:59 am

  Super leuk dat je meer gaat doen voor je blog en youtube kanaal!!! Ik kan niet wachten om die dingen te zien.?

 4. 20 juni 2015 / 10:43 am

  Leuk dat je wil gaan vloggen! Ben ik erg benieuwd naar :) Ik moet helaas nog tot 10 juli naar school :( Liefs!

 5. 20 juni 2015 / 10:36 am

  Wat een leuke plannen! Ik kan niet wachten om het allemaal voorbij te zien komen!

 6. klaskeslotboom
  20 juni 2015 / 9:02 am

  Superleuk allemaal Tessa! En echt zo gaaf dat je gaat vloggen! Liefs, Klaske

 7. 20 juni 2015 / 7:15 am

  Oeh, leuk joh Tessa, ik ben echt mega benieuwd! Zelf heb ik ook echt onwijs veel zin in de zomervakantie, en om dan eindelijk eens níet met school bezig te hoeven zijn. Ik zit midden in de voorbereidingen voor mijn toetsweek nu. Tof ook dat je gaat vloggen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge