Thankful + Merry Christmas

2015

Hi all! Vandaag even een korte post om jullie te bedanken en natuurlijk fijne feestdagen te wensen!

EN: Hi all, for today I just wanted to write a short post to thank you all for always being here, reading my posts and commenting. This year wasn’t very easy for me, but all the comments and views made it all so much better, I love you guys! Merry Christmas <3

Laat ik beginnen met allemaal een hele fijne kerst! Hopelijk hebben jullie allemaal lieve mensen om je heen de aankomende dagen en genieten jullie van de gezelligheid, lekker eten, en misschien wel mooie cadeautjes :).

Daarnaast wil ik jullie ook even bedanken! Kerst, en het einde van het jaar zijn toch van die momenten dat je even stilstaat bij alles wat je hebt meegemaakt (voor mij tenminste). Afgelopen jaar was niet makkelijk voor mij. Mijn brace, de scheiding van mijn ouders, en alle extra ellende die bij die twee gebeurtenissen kwam kijken, lastig.

Ik praat er niet veel over omdat ik altijd probeer op de leuke dingen te focussen, en daar hebben jullie zeker een steentje aan bijgedragen. Alle lieve reacties op mijn artikels, elke dag weer (en dan vooral die van afgelopen maandag, dat deed me heel goed) en gewoon het feit dat jullie me blijven volgen, mijn blog blijven lezen, en altijd zo lief zijn. Bedankt daarvoor!!

Ook wil ik even alle lieve mensen om mij heen bedanken. De liefste vriendinnetjes die er al jaren voor me zijn, en alle lieve vrienden die ik pas de afgelopen jaren echt heb leren kennen. Ik weet dat jullie dit allemaal lezen dus hierbij heel veel kusjes. Dan natuurlijk ook nog even heel veel liefde naar mijn familie en alle andere mensen die er altijd weer voor me zijn, het wordt erg gewaardeerd!

Dat was wel weer genoeg voor vandaag, geniet allemaal van de kerst, en dan spreek ik jullie na de feestdagen weer! <3

Liefs,

Share:

4 Comments

  1. 25 december 2015 / 2:15 pm

    Hele fijne feestdagen! Geniet ervan! <3

  2. 25 december 2015 / 8:31 am

    Ik hoop dat je een hele fijne kerst mag hebben Tessa, waarin je omringd mag zijn met mensen die je dierbaar zijn <3 Heel mooi artikeltje heb je ook geschreven, tof om te lezen! Liefs Anniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge