Sunday Inspiration | My Journey Around The World #02

large

Hee allemaal! Het is weer tijd voor een random inspiratiepost! Drie weken geleden beschreef ik al het eerste deel van mijn wereldreis die ik maar al te graag zou maken! Dat was in Europa, en vandaag reizen we door naar het Westen, namelijk Amerika!

Okeee here we go:

LA & NY

Natuurlijk kunnen deze niet missen in het lijstje! New York lijkt me een prachtige stad! Zo druk, mooie architectuur, gele taxi’s, super veel mensen met verschillende stijlen, ik houd echt van grote steden! Los Angeles lijkt me ook echt geweldig! Al die palmbomen, lekkere zon, en natuurlijk het Hollywood sign! Echt een droom!

The British Virgin Islands

Ik ben echt verliefd hier op! Uuuuren kan ik wegdromen bij de plaatjes van de British Virgin Islands, wauw! Zo tropisch, ik houd er echt van! Zoals ik hierboven al zei houd ik echt van grote steden, maar rustige tropische eilanden zijn ook echt een droom! Hopelijk kan ik het me ooit veroorloven om hier heen te gaan!

ABC Islands

Aruba, Bonaire, Curaçao! Wauw! Ik heb een beetje een zwak voor eilanden! Geen idee waarom, maar deze eilanden lijken me al van jongs af aan heel mooi om naar toe te gaan! Mooie blauwe zeeën, yes please!

Colombia

Oehh! Zuid-Amerika trekt me eigenlijk helemaal niet zo, maar Colombia heeft wel iets speciaals! Een rivier van 5 kleuren! Caño Cristales! Het is echt prachtig! Kijk maar hier, dat is toch om verliefd op te worden?!

Costa Rica

De watervallen, grote oerwouden, afgelegen meertjes, wauw! Costa Rica ziet er altijd ook zo mooi uit! Het lijkt me echt geweldig om daar een keer naar toe te gaan! Ook bij plaatjes van Costa Rica kan ik echt uuuuren wegdromen, wauw!

Waar zouden jullie nog heel graag een keer heen willen in Amerika?

Kusjesss,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

6 Comments

 1. 5 juni 2015 / 9:04 pm

  Zuid-Amerika: Suriname was echt ge-wel-dig! Heerlijke cultuur, leuke en vooral gezellige mensen, heerlijk eten en de jungle en de marron dorpjes zijn prachtig om te zien!

 2. 31 mei 2015 / 6:40 pm

  New York lijkt mij zó gaaf! Bij mij staan Marrakech en Las Vegas erg hoog op mijn lijstje :) X

 3. 31 mei 2015 / 12:10 pm

  Hmm, in America ook sowieso New York! Dat lijkt me zo’n leuke stad om te shoppen en heel veel leuke dingen te bezoeken :)

 4. 31 mei 2015 / 10:39 am

  Ahhhh ik krij nu zo’n zin om op reis te gaan. Lijken me allemaal súper leuke bestemmingen!!!

 5. 31 mei 2015 / 8:25 am

  Inderdaad leuke steden? ik ben vorig jaar in NY geweest en het was ongelofelijk leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge