Sunday Inspiration | My Journey Around The World #01

wanderlustNu het steeds mooier weer wordt, krijg ik ook steeds meer zin om gewoon klaar te zijn met school en vakantie te hebben! Lekker weg uit Nederland, allemaal leuke dingen doen, hmmm… Dus de laatste tijd zit ik steeds op Pinterest te kijken naar allemaal mooie plekken om te bezoeken. Deze keer beginnen we dicht bij huis, met Europa! :)

Londen, Parijs, lissabon

Oké, jullie weten allemaal wel dat ik verliefd ben op Parijs (en deze zomervakantie ga ik weer, yay!), dus daar hoef ik niet echt meer een toelichting over te geven denk ik. Ook Londen wil ik heel graag nog een keer bezoeken! Ik ben er geweest toen ik een jaar of 4 was dus dat kan ik me helaas niet meer echt herinneren… Vooral Notting Hill lijkt me zo leuk! En dan Lissabon. Lissabon lijkt me ook echt een prachtige stad! Door alle foto’s van Jennie de laatste tijd wil ik nu ook echt heel graag een keer naar Lissabon!

Venetië

Je met gondels door de stad verplaatsen, dat klinkt alleen al perfect! Sowieso lijkt Venetië me echt een hele mooie stad. Zo oud, met al die mooie straatjes en ahhh, ja, het lijkt me echt heel tof om daar een keer heen te gaan!

Kroatië

Kroatiëeee! Ik zit echt al heel lang bij mijn ouders te zeuren of we daar een keertje heen kunnen op vakantie! Het lijkt me echt een prachtig land, vooral aan de kust!

Santorini

Ik heb echt een zwak voor Griekse eilanden, I got it from my mama, het is altijd zo mooi, en de Griekse mensen zijn echt zo lief altijd! De witte huisjes met blauwe details, luuuuv it! Santorini wil ik sowieso nog heel graag een keer bezoeken, en deze zomervakantie gaat dat waarschijnlijk gebeuren, woohoo! Mijn moeder is ook verliefd geworden op de mooie plaatjes (slim van mij he ;)), dus deze kan als het goed is binnenkort van mijn travel bucketlist af! :D

Estland, Letland, Litouwen

Oost-Europa trekt me eigenlijk totaal niet, behalve deze landen! Sinds ik klein ben (rond een jaar of 10) heb ik het plaatje in mijn hoofd dat deze landen een soort Lollipop land zijn. Een beetje zoals Katy Perry’s California Gurls videoclip. Zooo raar. Ik weet ook niet hoe ik er bij kom?? Maar anyways ik wil er wel heel graag een keer heen om te zien hoe het er echt uit ziet :p.

Stockholm

Ahh ik kan echt uren wegdromen bij die Scandinavische stijl. Hun kledingstijl, interieur, prachtig! Zo minimalistisch, echt helemaal mijn smaak! Stockholm lijkt me een prachtige stad van alle verhalen en foto’s die ik er van heb gezien!

Waar zouden jullie nog heel graag heen willen binnen Europa?

Kusjesss,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

7 Comments

 1. 13 mei 2015 / 9:02 pm

  Parijs en Berlijn vond ik leuk en wil ik weer heen. Maar waar ik nog niet heen ben geweest: Londen, Milaan, Stockholm en Barcelona. :)

 2. 11 mei 2015 / 4:08 pm

  Ohhh wat tof dat je weer naar Parijs gaat :D Ik ben stiekem wel een beetje jaloers, haha :) Naar Kroatië zou ik ook wel willen, dat lijkt me zo mooi! Oost-Europa trekt mij de laatste tijd juist wél. Ik zie vaak foto’s uit Polen die zo mooi zijn! Zou er best een keer heen willen!

  ♥♥♥ Saskia

 3. 10 mei 2015 / 3:34 pm

  Griekse eilanden zijn echt mijn favoriet, ik ben er echt verliefd op <3 Londen en Stockholm staan ook op mijn travelbucketlist (:

 4. 10 mei 2015 / 11:33 am

  Oeh wat een leuke dingen allemaal!
  Ik wil heel graag eens terug naar Londen, zo’n top stad!
  Ook wil ik graag naar Kopenhagen, praag en Dubai!
  liefs Lonneke

 5. 10 mei 2015 / 11:18 am

  Ik zou zelf graag een keer naar Griekenland willen, lijkt me zo mooi daar!

 6. 10 mei 2015 / 8:49 am

  Leuk om te lezen! Ik zou ook heel graag nog een keer naar Parijs gaan maar ook naar London, Stockholm, Kopenhagen en Milaan! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge