Sunday Inspiration | Minimalistic Interiors

Allereerst, fijne moederdag! Verwen je moeder lekker vandaag! Heb ik ook gedaan! ;)
Het weekend is al weer bijna voorbij… Wat gaat het toch snel. Ik heb het gevoel als of ik al weer 3 weken naar school ben geweest terwijl het maar 4 dagen waren. Maar anywaysss, ik heb besloten om vanaf nu elke zondag een portie inspiratie te posten, zodat we weer lekker ‘geïnspireerd’ de week kunnen beginnen! :) Die inspiratie posts kunnen over van alles gaan, interieur, kleding, fotografie,  quotes, noem maar op! Wil je weten waar het deze week over gaat?

Mijn liefde voor minimalistische interieurs is groot! Ik vind het er zo mooi uitzien! Zo clean en rustgevend. Ik ben ook hard bezig met allemaal spulletjes te verzamelen om mijn kamer om te toveren tot zo’n mooie minimalistische kamer. 
Sommige mensen vinden het koel en niet gezellig, dat kan ik op zich wel begrijpen, maar ik hou er van! Hieronder staan een paar inspiratie plaatjes van minimalistische interieurs!

Leuke ideetjes voor een kantoor, of bureau op je kamer, vooral al die stoelen zijn zo leuk! Ik ben nog op zoek naar zulke grote zwart witte posters!
Mooie woonkamers! Als ik op mezelf ga wonen, hoop ik echt dat mijn woonkamer er zo uit komt te zien! Ik zou wel voor een zwarte bank gaan en dan met van die leuke kussentjes! Ik kan niet wachten haha!

En nog een paar leuke details! Zo’n faux fur kleedje vind ik zo leuk! Ik vind het ook mooi als er tussen al dat zwart-wit een paar leuke groene plantjes staan! Dat breekt het een beetje, en maakt het net wat huiselijker! En weer die leuke stoeltjes!
Wat vinden jullie van minimalistische interieurs?
EN: First of all; happy mothers day! 
I decided to do an inspiration post every sunday, so that’s a good way to start a new week. Every week it’s about something else, like interiors, photography, fashion, quotes, everything. Today it’s about minimalistic interiors. My love for minimalistic interiors is big! 
The first collage are ideas for an office, the second one are some inspiration pics for living rooms, and the last one are some details I love like the chair with the faux fur! I can’t wait to get my own little house and decorate it like this!

What do you think of minimalistic interiors?

Follow on Bloglovin


Share:

9 Comments

 1. 12 mei 2014 / 10:19 am

  Prachtig! Hier hou ik van. Hoewel ik zelf wat meer voor bruin/creme-kleurige tinten zou gaan. X

 2. 11 mei 2014 / 5:54 pm

  Heeel erg mooie foto's, ik ben zelf ook echt dol op ditsoort interieur.
  Mijn kamer heeft ook precies bovenstaande kleuren!
  Tof artikel (;

  Liefs!

  lauresque.blogspot.com

 3. 11 mei 2014 / 11:18 am

  Oh mooie inspiratie! Ik houd ook veel van minimalistische interieur, het is zo mooi licht en clean. (:

 4. 11 mei 2014 / 8:57 am

  Hele fijne inspiratie! Hou zelf wel van zwart wit interieurs maar een kleurrijk interieur vind ik ook erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge