Sunday Inspiration | Bedrooms

Happy Sunday! Tijd voor weer een portie inspiratie! <3

Vandaag wilde ik de inspiratie post graag houden over slaapkamer interieurs. Binnenkort ga ik verhuizen. De reden daarvoor is wat minder leuk, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Zo kan ik dus bijvoorbeeld mijn slaapkamer helemaal opnieuw inrichten. Allemaal nieuwe spulletjes enzo. Ik ben echt van plan om hier mijn droomkamer van te maken! 
Daarom heb ik een paar plaatjes bij elkaar gezocht van kamers die ik heel tof vind. Zo krijgen jullie een beetje een indruk van wat ik wil en ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden!
Als eerste het belangrijkste namelijk de kledingkast! Nee grapje, het bed… Mijn bed wil ik graag heel neutraal houden. Het liefst zou ik een tweepersoonsbed nemen, maar hoe het er nu naar uitziet gaat dat niet echt lukken in combinatie met mijn andere wensen, dus ik ga denk ik gewoon voor een eenpersoonsbed. De lakens wil ik gewoon heel simpel wit houden. En zoals je op de eerste foto dat grijze plaid ziet, vind ik wel heel tof als extraatje. 
Wat ik aan de tweede foto heel tof vind zijn die kleine plankjes met tijdschriften er op! Dit vind ik een heel gaaf detail, en dit ga ik denk ik ook in mijn nieuwe kamer doen!
Ook die simpele combinatie van zwarte en witte kussentjes/ kussenhoezen vind ik echt heel mooi! Ik vind het er altijd zo gezellig uitzien als er veel kussens op een bed liggen!

En dan misschien niet het belangrijkste, maar wel het tofste, mooiste en geweldigste deel van een slaapkamer! De kledingkast! Yeah! Op dit moment heb ik zo’n hele grote PAX kast van de Ikea, maar die gaat dus niet in mijn nieuwe kamer passen. Dit vind ik super jammer, maar dat biedt wel de mogelijkheid voor een open kledingrek! Dit wil ik al een tijdje heel graag dus dat vind ik wel heel erg tof! Wat ik van de eerste foto heel handig vind is de ladekast er naast. Dat ga ik denk ik ook doen! Niet al mijn kleding vind ik mooi genoeg om zo open in mijn kamer te hangen, dus dan kan ik de rest daar in doen en ook bijvoorbeeld ondergoed enzo.
Op de tweede foto vind ik die plak met schoenen eronder en dat ‘tussen plankje’ heel leuk gedaan! Dat houd ik in gedachten!

En dan de details. Op mijn kamer wil ik heel graag een mooie plant zoals op deze een na laatste foto, of een paar kleine cactusjes op een rij, dat vind ik ook super schattig! Zo geeft het net dat extra gezelligheid aan je kamer. De laatste foto vind ik eigenlijk een beetje te kil, maar die stoel vind ik heel tof! Ik hoop dat ik ergens zo’n stoel kan vinden!

Wat vinden jullie van deze interieurs?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

6 Comments

 1. 20 oktober 2014 / 4:06 pm

  Leuke ideeën vooral dat plankje met tijdschriften, succes!

 2. 19 oktober 2014 / 6:13 pm

  Heel mooi en clean allemaal! Toevallig, ik was vandaag mijn kamer een beetje aan het verbouwen :)

 3. 19 oktober 2014 / 1:02 pm

  Hele fijne inspiratie! Zulke kamers zou ik ook wel willen, haha!

 4. 19 oktober 2014 / 7:34 am

  Wat wou dat mijn kamer er ook zo uitzag! Mooie inspiratie, graag wil ik ook een plant op mijn kamer. Al geeft dat wel een verantwoordelijkheid mee, haha.

 5. 19 oktober 2014 / 6:49 am

  Wat een droomkamers allemaal zeg! Misschien een tip; er bestaan ook twijfelaars, 1,5 persoonsbedden. Nemen iets minder ruimte in, maar toch een beetje het effect van een tweepersoons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge