Summer Haul + Try on (Shein, H&M, Brandy Melville)

Hi allemaal! Afgelopen zomer (en daarvoor) heb ik een aantal kledingstukken, en andere leuke spulletjes gekocht om mijn zomer garderobe helemaal compleet te maken. Ik deel wel foto’s op Instagram, en natuurlijk hier van wat ik allemaal heb gekocht, maar niet alles! Daarom dacht ik: ik maak een summer haul. Wellicht een beetje laat, maar ik ga ervan uit dat alle items nog wel in de winkel te vinden zijn, of anders soortgelijke items. Laten we maar snel beginnen, en veel kijkplezier!

Witte body: Forever 21, Roze shorts: NewYorker, Witte trui: Primark

Gestreept jurkje: Shein, Denim jasje: Mango

Gestreepte playsuit: H&M, Zwart tasje: H&M

Denim shorts: Stradivarius, V-top: H&M

Tijger T-shirt: Mango

Grijze broek: Primark, Grijs topje: Brandy Melville, Roze trui: Mango

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge