Summer Bucketlist

073e7-dsc_1083
Yay! De zon begint steeds meer te schijnen, en soms droom ik al een beetje weg bij de gedachte van de zomervakantie, ik kan echt niet wachten! En daarommmm maakte ik alvast een summer bucketlist :)

Op vakantie gaan!

Ahh té lang geleden! Het lijkt echt twee jaar geleden dat ik echt op vakantie geweest ben, terwijl het eigenlijk een jaartje geleden is maar dat ging allemaal heel rommelig dus niet zo relaxt. Ik ben nu echt toe aan vakantie. Even een andere omgeving, andere taal, andere mensen heerlijk! Daar kijk ik zo erg naar uit! Ik ga met mijn moeder waarschijnlijk naar Griekenland en Parijs, en misschien dat ik nog met mijn broer naar Londen ga! Heb er zo veel zin in! Oh, en met mijn vader nog naar Antwerpen of Brussel! Yay! Daarnaast lijkt het me ook heel leuk om gewoon een keer op een random trein te stappen zonder te weten waar je uitkomt, dus dat ben ik ook van plan!

Future plans

Aankomend schooljaar doe ik eindexamen (wow), maar ik heb echt nog geen idee wat ik daarna wil gaan doen. In de vakantie heb ik lekker veel tijd dus kan ik misschien een beetje uitzoeken welke studie me leuk lijkt! Ennn, ik wil ook wat boeken lezen voor school zodat ik dat volgend jaar niet meer hoef te doen.

Move it

Dit gaat misschien echt heel suf klinken, maar het lijkt me super leuk om een keer zo’n lange fietstocht te maken! Gewoon chill in het zonnetje ergens heen fietsen hahah. Of een hele lange wandeling maken in de zon! Of ergens heen skeeleren! Ik vind het altijd zo leuk om dingen te ondernemen als het zonnig is! :) Ook lijkt het me tof om in de vakantie een daily work-out te bedenken die ik dan elke dag doe, goed begin van de dag! Oh, en picknicken!

Creative vibes

Ik heb een keer op Pinterest een idee gezien dat je eierschalen met verf vult, en dat dan tegen een wit doek aangooien. Dat lijkt me zo leuk om een keer te doen! Waarschijnlijk wordt het niet mooi, maar alsnog gewoon dat er tegenaan gooien lijkt me al leuk met een paar vriendinnen ofzo! En ik wil weer wat meer collages en tekeningen maken, want daar heb ik echt geen tijd voor gehad.

The good life

En nog een paar dingen die ik gewoon leuk vind om te doen deze vakantie: natuurlijk kleding kopen (heheheh), naar het strand, allemaal leuke hotspots bezoeken (en artikels er over schrijven), recepten uitproberen, een nieuwe serie kijken, en veel met mensen afspreken, ennnn natuurlijk heel veel bloggen, dansen, en foto’s maken!

Wat staat er op jullie bucketlist deze zomer?

(Ik ga binnenkort een pagina maken met mijn bucketlist (bovenin de menubalk), en bijhouden, dan kunnen jullie zien wat ik heb gedaan! :D)

Kusjesss,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Share:

26 Comments

 1. 13 juni 2015 / 4:49 pm

  Heel herkenbaar, deze bucketlist! Mij lijkt het ook leuk om een keer spontaan de trein te pakken zonder vooraf te weten waarheen!

 2. 13 juni 2015 / 1:54 pm

  Ohhh dit zet me echt in de zomerse mood :) En ja ik ben echt heel erg toe aan wat creative & workout moments! Bij de Hema of Kruidvat kan je btw dagkaarten kopen waarmee je echt super goedkoop de hele dag door nl kan reizen ;)

 3. TessadD
  13 juni 2015 / 11:47 am

  Ik ga volgend jaar met school op werkweek naar Parijs <3 Zoveel zin in!
  Zou je misschien een keer een artikel kunnen schrijven hoe je je instagram foto's bewerkt?

 4. 13 juni 2015 / 9:47 am

  Wat een leuke dingen! Griekenland lijkt me echt geweldig. Ik begin deze zomer aan een nieuwe stage dus zal het lekker druk zijn.

 5. 13 juni 2015 / 7:11 am

  Ah, super inspirerend dit Tessa! Wat tof dat je zo lekker veel op vakantie gaat. Ook leuk dat je met broer nog naar Londen gaat, gezellig! En die daily workout: goed idee, ga ik ook doen. En aah, ik moet komend jaar ook eindexamen doen, ik moet ook maar eens gaan kijken wat ik daarna wil!

 6. 12 juni 2015 / 9:40 pm

  Ik wil ook even wat creatiefs gaan doen in de vakantie en vooral genietn natuurlijk! Fietsen haat ik echt dusja…

 7. 12 juni 2015 / 8:23 pm

  Leuke bucketlist Tessa! Ik heb ook zo’n zin in op vakantie gaan. Ik blijf wel in Nederland, maar zit een paar honderd meter van het strand dus dat is heerlijk! Veel plezier met alle dingen die je gaat doen! Liefs!

   • 14 juni 2015 / 1:58 pm

    Haha ik bedoelde dat ik in Nederland op vakantie ga;) Woonde ik maar zo dichtbij het strand…

    • 17 juni 2015 / 6:13 pm

     Hahah, oh oeps! Nou alsnog heerlijk toch! Je hoeft niet per se ver op vakantie te gaan om een vakantiegevoel te krijgen! Zo lekker dicht bij het strand in Nederland lijkt me ook super chill!

 8. 12 juni 2015 / 5:49 pm

  Ah leuke bucketlist! Ik ga zelf een weekend naar Londen waar ik heel veel zin in heb. En ik ga naar Salou met vriendinnen. :) Kan niet wachten op de vakantie!

  Liefs Bo
  stuffbybo.blogspot.nl

 9. 12 juni 2015 / 2:21 pm

  perfecte bucketlist voor de zomer! Op mijn bucketlist staat om mijn Spaans te verbeteren want ik heb dit schooljaar voor het eerst Spaans gehad. Dit jaar ga ik ook op vakantie naar Spanje dus ik ga lekker oefenen!

 10. 12 juni 2015 / 8:51 am

  Leuk! Ik hou van de zomer, kan je zulke leuke dingen doen. Ah een lange fietstocht maken is zo leuk! Heerlijk genieten. <3

 11. 12 juni 2015 / 6:44 am

  Leuke bucketlist! Zelf heb ik alleen, op vakantie gaan , op mijn bucketlist :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge