Summer Bucketlist Update

london-citytrip-9

De zon schijnt nog zo lekker, maar de zomervakantie is al weer over… Voor mij tenminste, maar voor iedereen bijna toch? (Sorry, als ik jullie er nu aan herinner terwijl je nog net even aan het genieten bent). Anyways, ik vond dit dus wel het goede moment om een update van mijn zomer bucketlist te geven! Heb ik alles gedaan wat ik deze vakantie wilde doen?

Wanderlust

Processed with VSCOcam

Laten we beginnen met het reisgedeelte. Ik ben naar Griekenland geweest, dat konden jullie hier en hier zien! Ook ben in naar Londen geweest (hier), dus die twee zijn volbracht! Ook ben ik met mijn vader een paar keer naar Duitsland geweest, nog een doel om door te strepen! Deze zomer wilde ik ook graag naar Parijs, maar mijn moeder en ik hebben besloten om dat door te schuiven naar de herfstvakantie. Ik vond het super jammer, maar het is toch wel leuk dat ik nu weer iets heb om naar uit te kijken! Het plan om een random trein te pakken ben ik helemaal vergeten, maar lijkt me toch leuk om binnenkort nog eens te doen.

Let’s move

IMG_20150630_120651

Dan het ‘beweging’ stukje. Een lange fietstocht heb ik gemaakt, daar schreef ik een tijdje geleden al een post over. Super gezellig met mijn twee beste vriendinnetjes naar Muiderberg gefietst! Een lange skeelertocht heb ik niet gemaakt, maar ik heb wel vaker geskeelerd! Dus die is soort van, half geslaagd. Ook een daily work-out heb ik inmiddels! Ik heb hem nog niet daily uitgevoerd, maaaar dat komt nog wel. Ik weet ik ieder geval wat ik ga doen!

The good life

DSC_3964

Oké, dit ging goed! Ik heb mijn kledingkast echt streng opgeruimd, items gekocht die de basics in mijn kast aanvullen, ik ben naar het strand geweest en heb nieuwe recepten uitgeprobeerd! Ook ben ik met een nieuwe serie begonnen, daar schreef ik vorige week vrijdag al wat over, en ik heb lekker met iedereen afgesproken! Wat is vakantie toch heerlijk :)

School enzo

Ehm, ik moet eerlijk bekennen dat ik geen boeken heb gelezen voor school. Ik heb het echt geprobeerd, maar het is gewoon zo saai! Naar mijn mening zouden docenten ons gewoon zelf boeken moeten laten kiezen om te lezen, want dan gaan we ook eerder uit onszelf boeken lezen. Als we alleen maar saaie dingen mogen lezen, worden we ook niet gemotiveerd om in onze vrije tijd nog te lezen, vind ik. Wat ik wel heb gedaan is een beetje research naar scholen. Ik vind het leuk om met het creatieve gedeelte van media bezig te zijn, dus daar wil ik waarschijnlijk wat mee gaan doen na de middelbare school! Binnenkort eens een open dag bezoeken.

Creative vibes

Qua creatieve vibes heb ik het niet echt goed volbracht. Een beetje dingen verzameld van de leuke dagjes en reizen die ik heb gemaakt, maar voor de rest niet echt bijzonder.

Hadden jullie nog goede voornemens/ een bucketlist deze vakantie?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign

Share:

3 Comments

 1. 21 augustus 2015 / 7:12 pm

  Parijs <3 <3
  Daar ben ik vorige jaar geweest en het blijft mijn favoriete stad <3

 2. 21 augustus 2015 / 2:18 pm

  Super leuk, ik wil ook nog graag eens naar Parijs! En zou je eens een post willen schrijven over je daily work out?
  liefs,

 3. 21 augustus 2015 / 9:55 am

  Wat leuk dat je nog naar Parijs gaat!! En ik had me ook voorgenomen om een daily workout te doen, maar daar ben ik nog niet heeeeelemaal aan toe gekomen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge