Stalking Sunday #02

ss2

Heyooo! TIjd voor weer een stalkmomentje! Deze week ging het foto’s maken al beter! Ik moest veel dansen, kocht speciale Nutella, en we hadden iets te vieren!

Zondag was gezellig! Ik had eigenlijk heel veel dingen gepland voor zondag, maar dat werd allemaal verbroken omdat ik moest dansen van 12 tot 6. Kerstvoorstellingen zijn zo gezellig altijd! Hieronder zien jullie mijn ootd van zondag haha… Een rode tutu, met een groene panty, masker en een kerstmuts kon natuurlijk ook niet ontbreken! En omdat ik die week 2 toetsen had, moest er ook nog geleerd worden tussendoor…

0zondag

Maandag was het weer tijd om naar school te gaan, het voelde net alsof ik geen weekend had gehad, super raar haha. In de avond moest ik weer 2 kerstshows dansen, dus dat was wel gezellig, alhoewel er huiswerk gemaakt moest worden. En mama en ik maakte het huis gezellig kerstproof :).

0maandag

Dinsdag was leuk! Mijn beste vriendinnetje was jarig, dus ik en een andere vriendin maakte een piramide van donuts! Yay! Ook deze avond moest ik weer 2 kerstshows dansen, de laatste twee van dit jaar. Het was weer super leuk om te doen! Ik had trouwens een maaltijdsalade mee die echt heel erg vies was haha. Maar ik had zo’n honger dat ik hem gewoon maar deels heb opgegeten.

0dinsdag

Woensdag was de eerste dag dit schooljaar dat ik weer met de bus ging. Ik vind de bus echt verschrikkelijk, al die mensen zo dicht op elkaar hahah, maar het was wel lekker warm, en toen moest ik nog even terug naar huis lopen, dus dan maak je even een paar selfies :p. Toen ik thuis kwam stond deze leuke pot Nutella op me te wachten, bedankt papa! Nomnomnom.

0woensdag

Donderdag was een rustig schooldagje. Tijdens geschiedenis was er echt niks te doen, dus toen ging ik maar ideeën voor nieuwe blogposts bedenken, lijkt het jullie leuk als ik een keer een vlog zou maken?? In de middag kregen we het goede niews dat ons huis was verkocht! Dus om dat te vieren gingen mama en ik gezellig uit eten, en een beetje shoppen!

0donderdag

Vrijdag was echt een heerlijk dagje! Ookal ben ik wel vergeten om foto’s te maken haha. Ik hoefde maar voor 1 uurtje Nederlands naar school en toen was het vakantieeee! In de middag ging ik met mama kijken naar een huis die we al een tijdje op het oog hebben. Het is echt super mooi, en we hebben meteen een bod gedaan! Nu maar afwachtennnn.

Zaterdag was echt super chill! In de ochtend maakte ik heerlijke ‘gezonde’ pannenkoekjes met banaan, echt lekker! De rest van de dag was ik gewoon super productief bezig met mijn blog! Volgens mij heb ik 3 artikels geschreven ofzo, heerlijk :).

0zaterdag

Hoe was jullie week? Lijkt het jullie leuk als ik een keer zou vloggen?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

14 Comments

 1. artisticstateofmind
  21 december 2014 / 11:38 pm

  Die Nutella pot moet ik ook nog scoren!

 2. 21 december 2014 / 8:11 pm

  Wat een yummy dingen allemaal! En ja, gewoon een keer vloggen. Lijkt me leuk :-)

 3. 21 december 2014 / 7:33 pm

  Altijd leuk om foto’s van iemand anders te bekijken! Ik vind die pot Nutella helemaal geweldig! x

 4. 21 december 2014 / 5:12 pm

  Aller eerst: fijn dat het huis is verkocht! Wat ik deze week heb gedaan kun je eigenlijk op mijn eigen blog lezen en het lijkt me leuk om eens een vlog van je te zien!

  Liefs.

 5. Kirsten
  21 december 2014 / 12:18 pm

  Ah die nutella! En gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis :) de reden is natuurlijk niet ideaal, maar ik hoop dat je het in je nieuwe huis naar je zin gaat krijgen, is je gegund. Liefs!

 6. 21 december 2014 / 10:54 am

  Hoe kom je aan die grote pot inclusief pinguin? I need this in my life! :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge