SHOOT RESULTS | Studio Love

Hi allemaal! Zoals ik jullie al bij mijn terugkomst vertelde heb ik in mijn gestopte periode nogal wat nieuwe shoots gedaan. Deze zet ik niet allemaal op Instagram, en jullie hebben ze dus ook nog nooit gezien. Vaak zetten we de foto’s gewoon in ons portfolio, maar het leek me wel leuk om ze toch nog op mijn blog te delen. Zo komen de foto’s ook nog mooier uit dan op Instagram! Bij deze dus weer wat nieuwe shoot results met mijn lieve vriendje, in de studio!

Deze foto’s zijn gemaakt door zowel Danique Fafianie als Chantal van ’t Hul. Met Danique hadden we al een keertje eerder geshoot, maar nog niet met Chantal. Gelukkig klikte het allemaal heel goed, en we zijn ook super blij met de shoot results!

We hadden van tevoren nog niet echt een idee wat voor foto’s we precies wilde, maar we hadden gewoon heel veel kleren meegenomen. Danique en Chantal hebben op hun school een studio, dus daar konden we mooi in shooten. Vaak gaan fotografen voor een simpele witte achtergrond, maar nu kozen ze voor zwart, super tof! We maakten gebruik van allerlei rommel-spullen die in de ruimte stonden, en zo kwamen we ter plekke tot allemaal nieuwe random ideetjes.

De foto’s zijn heel donker en ‘edgy’ geworden, wat wij echt super gaaf vonden. Natuurlijk is het ook altijd leuk om even samen voor de camera te staan, en een beetje klef te doen ;). Dat levert altijd toffe plaatjes op!

Hopelijk kunnen jullie deze nieuwe liefdesplaatjes net zo erg waarderen als wij, hahah. En vergeet onze leuke fotografen niet te volgen op Instagram (linkjes staan hierboven)! Of mijn lieve vriendje (zijn Instagram vind je hier).

Zouden jullie het leuk vinden om een video te zien met wat ‘Behind the Scenes’ beelden?

Liefs

Share:

6 Comments

    • 18 augustus 2017 / 4:26 pm

      Ahh dank je wel! Vandaag is er weer een ‘normale’ blog online gekomen, en dat zal ook zeker blijven gebeuren! En er komt binnenkort een behind the scenes video!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge