Shoot results | Simple shoot

Hi allemaal! Het was al weer een hele tijd geleden dat ik een fotoshoot had gedaan, maar een paar weken geleden was het weer zo ver. Ik had er super veel zin in, want het was een fotoshoot samen met mijn vriendje! We doen nu allebei wat modellenwerk, dus dat is super leuk :D. We kregen een paar individuele foto’s en een paar samen. In deze post deel ik de resultaten met jullie!

Deze shoot had niet echt een thema zoals de vorige keer dat ik wat shoot results met jullie deelden. We wilden allemaal heel graag ons portfolio uitbreiden met wat simpele en mooie foto’s, dus het was een soort ‘simple shoot’

Als eerste mocht Cardo. Bij hem duurde de make-up niet zo lang natuurlijk, dus terwijl hij met de eerste shots begon, werd ik opgemaakt door de lieve Laura Yard. Ze maakte me heel natuurlijk op, wat ik heel erg mooi vond. Ondertussen was Cardo met de fotograaf Merel Heijboer naar buiten gegaan, wat hele toffe foto’s opleverde zoals deze hieronder. Toen we klaar waren met de make-up was het tijd om foto’s van mij te maken, en uiteindelijk maakten we er nog een paar met ons samen er op. Heel raar om dan opeens samen voor de camera te staan, maar wel super leuk!

Dit zijn een aantal resultaten van de fotoshoot! Meer foto’s staan nog op mijn instagram en Cardo’s instagram, voor als jullie nieuwsgierig zijn geworden! :)

Hoe vinden jullie de foto’s van deze simple shoot geworden?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. Tess
    2 januari 2017 / 12:21 pm

    Ontzettend mooi! Ik wist niet dat je modellenwerk deed, waarvoor?

  2. 2 januari 2017 / 11:55 am

    Ik vind de foto’s echt onwijs mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge