SHOOT RESULTS | Nature Shoot

nature shootIn het artikel van mijn terugkomst gaven jullie aan dat het jullie wel leuk leek om de resultaten van mijn fotoshoots te zien. Daarom heb ik dus besloten de foto’s met jullie te delen. Dit is een van mijn eerste shoots geweest, met als thema ‘Nature shoot’. Ik werkte samen met een top fotograaf, en een super leuke make-up artist, dus het was een hele geslaagde dag! We hebben echt de hele middag geshoot, en de resultaten vind ik echt heel tof geworden!

Nog midden in de zomer sprak ik af met deze twee leuke vrouwen. De fotograaf had een idee voor een nature shoot, dus dat gingen we uitwerken! Ik kreeg een hele mooie natural make-up look van de MUA Fatima en daarna gingen we een beetje door het Kralingse Bos in Rotterdam lopen om de mooiste locaties uit de zoeken waar we zouden shooten.

Bij deze deel ik met jullie mijn favoriete shots van die dag. Zoals ik al zei zijn we de hele dag bezig geweest, en ik denk dat er meer dan 500 foto’s zijn gemaakt, maar dit zijn onze favorieten.

nature shoot nature shootnature shoot

Photographer: Fatima Ben
MUA: Fatima Ribeiro

De sfeer, de belichting en de make-up, ik vind het allemaal zo mooi! Daarnaast heeft Fatima, de fotograaf, ze nog eens extra mooi bewerkt, dus ik ben echt meer dan tevreden over de resultaten!

Wat vinden jullie van onze nature shoot?

Liefs,

Share:

6 Comments

  1. 4 oktober 2016 / 6:03 pm

    Ontzettend gave foto’s zeg, ze hebben zo’n tof sfeertje! En jij bent ook een supermooi model haha<3
    Emma recently posted…Photographing childrenMy Profile

  2. 2 oktober 2016 / 7:22 am

    Wauw wat een mooie foto’s! En wat grappig dat de fotograaf en de MUA allebei Fatima heten ;).
    Nynke recently posted…RoemeniëMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge