SHOOT RESULTS | Loveshoot

Hi allemaal! Afgelopen weekend had ik weer een shoot samen met mijn vriendje. We doen zo veel shoots samen, en inmiddels zijn we ook al een paar keer gevraagd zelfs. Super leuk! Laatst hadden we echt een typische loveshoot, het was zo tof! We zijn allebei heel enthousiast over de resultaten, dus die deel ik maar al te graag met jullie!

We spraken al best lang geleden af met deze fotografe om binnenkort een keer zo’n typische loveshoot in de natuur te doen. Leuk voor ons portfolio, en zij wilde het ook maar al te graag doen. Afgelopen vrijdag was het moment dus eindelijk daar. We trokken simpele kleding aan, omdat het vooral echt om de foto’s ging en niet echt om de kleding, en we reisden af naar Haarlem. We vervolgden onze reis met de bus waarna we uiteindelijk bij de Kennemerduinen uitkwamen. Dit was de shootlocatie. We hadden een beetje pech dat het helemaal bewolkt was, maar dit gaf wel weer een apart sfeertje.

Eenmaal aangekomen kletsten we wat met Kyra (de fotografe) en gingen we op zoek naar de mooiste plekjes om foto’s te schieten. Al snel waren we druk bezig, en de tijd vloog echt voorbij! Cardo moest ’s avonds werken dus we hadden maar beperkt de tijd, maar we waren zelfs al voor die tijd klaar! Sommige fotografen stellen je gewoon echt heel goed op je gemak, waardoor het shooten heel fijn is. Dat was ook deze keer zeker weer het geval! Na de shoot hebben we daarom ook meteen besloten om als het weer wat warmer is, nog een keer te shooten maar dan in zomerse kleding en een wat minder sobere stijl, dus daar kijk ik nu al naar uit!

We ontvingen de foto’s echt binnen 3 dagen, wat natuurlijk hartstikke fijn is. Cardo en ik zijn altijd super nieuwsgierig, dus we hadden geluk met de snelle bewerkingen van Kyra. We hebben alle foto’s meteen bekeken, en we waren er zo blij mee! De omgeving, de bewerking, de sfeer, super tof! Bij deze onze resultaten! Alle credits voor de foto’s gaan dus naar Kyra, haar pagina vind je hier, en je kunt haar ook gewoon boeken als je zelf een shoot wilt doen met haar en gegarandeerd mooie foto’s wilt! En dit is de Instagram van Cardo, en mijn Instagram voor als jullie benieuwd zijn naar nog meer shoot results

Wat vinden jullie van onze loveshoot?

Liefs,

Share:

8 Comments

 1. 9 februari 2017 / 2:56 pm

  Hele hoop lieve foto’s. Jullie zijn echt een leuk stel! Veel geluk samen!!
  x Tess

 2. Oma-An
  8 februari 2017 / 5:40 pm

  Echt hartverwarmend ook al schijnt de zon niet.
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge