SHOOT RESULTS | Dunkin Donuts (+ Fashion shoot)

dunkin donutsHi allemaal! Een tijdje geleden had ik weer eens een fotoshoot, maar deze keer was het in m’n eentje. Cardo moest namelijk nog stage lopen terwijl ik al klaar was met school (toch best leuk universiteit ;)). Ik sprak weer af met twee super lieve meiden, en samen schoten we meerdere fashion shoots op één dag (onder andere bij de Dunkin Donuts)!  Deze deel ik vandaag weer met jullie!

dunkin donutsdunkin donuts

We begonnen met de make-up. Deze mochten we doen in een super leuk restaurantje ‘Het Warenhuis’ in de Haarlemmerstraat. We kwamen hier eigenlijk per ongeluk terecht omdat we koffie wilden drinken en ik wist dat er in de Haarlemmerstraat allemaal leuke tentjes zaten. Vervolgens hebben we hier ook meteen de eerste foto’s gemaakt (zie de linkerfoto van de collage) omdat het interieur echt super mooi was!

Daarna gingen we lopend op weg naar de Dunkin Donuts tot we opeens een grappig autootje tegenkwamen. Lina (de fotografe) leek het een leuk idee om daar foto’s te maken, en terwijl we stonden te shooten kwam er opeens een man langs die een bosje sleutels in mijn handen duwde. Wat bleek?! Het waren de sleutels van dat autootje!! We hebben zo hard gelachen. Dus nadat we heel voorzichtig het autootje open hadden gemaakt ging ik er in zitten en zo kwam de rechterfoto van de collage tot stand!

Tot slot kwamen we dus aan bij de Dunkin Donuts (waar we ons overigens niet konden inhouden om écht maar 1 donut te kopen), en daar hebben we nog wat geshoot. Het licht was alleen niet heel mooi binnen, dus daarna zijn we naar buiten gegaan om nog verder te shooten.

Al met al dus weer een super gezellige (en ook echt hilarische) dag. Het is zo leuk om steeds met nieuwe mensen te shooten! Credits voor de make-up gaan trouwens naar Miranda en de foto’s zijn gemaakt door Lina!

Welke outfit vinden jullie het leukste? Het zoete jurkje, of de chique/ stoere broek?

Liefs

Share:

2 Comments

  1. 9 september 2017 / 1:10 pm

    De broek outfit vind ik het leukste! Die staat je ook erg goed :)

  2. 31 augustus 2017 / 8:43 am

    HOE toevallig? Hahah, wel echt enorm fijn dat het net uitkwam dat de man er net was. Die foto is kei graaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge