Scary Clothes #02

Heyyy allemaal! Alleen nog dit schooldagje overleven en dan is het weer weekend! Vandaag heb ik weer een artikel gevuld met enge kleding, want ja, sommige dingen blijven gewoon een beetje scary om te dragen. 

In mijn vorige Scary Clothes post had ik het over statement kettingen, midi skirts en hoeden. Met de hoeden en kettingen gaat het goed! Die pak ik nu steeds wat vaker uit de kast! Maar midi skirts vind ik nog steeds een beetje eng om te dragen, dus ik heb er nog steeds geen een gekocht haha.

Vandaag deel ik weer 3 andere kledingstukken die ik niet zo goed durf te dragen.

Dungarees
Oftewel tuinpakken. Ze zijn zooo geweldig! Alle modebloggers zijn volgens mij wel in het bezit van een tuinpak, behalve Tessa. Ik vind ze echt heel leuk! Danielle Bernstein, waar ik afgelopen zondag een post over schreef draagt ze heel vaak, zoals hieronder. Het staat haar zo goed en ik vind ze gewoon super leuk! Maar zelf durf ik het niet zo goed te dragen. Waarom niet? Waarschijnlijk omdat ik nog nooit (oké misschien iets van 2 keer) iemand met een tuinpak op school heb zien lopen. En dat houdt mij dan tegen, ondanks dat ik ze zo tof vind…Faux Fur
Laatst op de Closet Sale van Esther en andere bloggers kocht ik een faux fur gilet. Ik wilde altijd al zoiets hebben en nu was het echt een koopje! Toen ik heb aantrok voelde ik me meteen echt zo’n fashionblogger (dat ben ik ook soort van, denk ik, nee dat is raar om te zeggen haha), anyways, ik vind het nog steeds een beetje eng om hem te dragen! Ik denk wel dat ik binnenkort een outfit ermee ga posten, want hij is gewoon super tof! Maar of ik het naar school zou dragen? Het kan er zo snel heel cheap uitzien, dat vind ik een beetje spannend haha.


Blouses
Ik vind blousjes geweldig! Jullie hebben volgens mij al twee keer een blousje in mijn outfitposts voorbij zien komen! Maar de laatste keer dat ik een blousje naar school droeg kan ik me niet herinneren. Spijkerblousjes kunnen heel tof staan of gewoon witte, of mooie blauwe zoals deze. Maar toch doe ik ze nooit aan. Ik heb een heel mooi spijkerblousje van de Pull & Bear, maar dan trek ik hem aan, en dan weer uit. Ik vind het zo raar staan. Moet ik hem dicht doen tot het bovenste knoopje? Of de bovenste twee open laten? Maar ze zijn zo leuk, waarom durf ik het dan niet te dragen?

Ik vind het jammer dat ik nog op school zit. Op school wordt zo veel “ge-judged” en dat vind ik super jammer. Daardoor voel ik me een beetje beperkt in wat ik aan wil. Zo’n faux fur vest zou ik bijvoorbeeld nooit naar school dragen! Gewoon omdat het er zo goedkoop uit kan zien, en omdat mensen daar snel een oordeel over hebben. Bij een dagje shoppen of als ik ergens anders heen ga zou ik het zo aantrekken! Ik vind het heel stom dat iedereen elkaar zo beoordeeld op scholen, en ookal weet ik dat ik me hier eigenlijk niks van aan moet trekken, ik kan dat niet.

Wat vinden jullie van deze kledingstukken? Zijn er andere kledingstukken die jullie niet zo goed durven te dragen? En waardoor komt dat?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

9 Comments

 1. 5 november 2014 / 2:23 pm

  Ik herken mezelf in jouw verhaal. Inmiddels heb ik wel wat meer leren loslaten.. Gewoon aantrekken wat jij leuk vind en waar jij je lekker in voelt. Ik weet zeker dat je veel complimentjes gaat krijgen ;) En zoals Naomi van Kleef al zegt… Haters gonna hate.

 2. Salma
  31 oktober 2014 / 10:38 pm

  Ja ik snap wat je bedoelt hoor. Gelukkig begin ik de laatste tijd toch wat meer te experimenteren. Zou jij ook gewoon moeten doen hoor. Ik denk sowieso dat maar weinig mensen jouw stijl niet tof zouden vinden!

 3. 31 oktober 2014 / 8:27 pm

  Inderdaad, gewoon doen wat je wilt! Zo'n dungaree en faux fur zou ik ook niet zomaar aantrekken, maar why not?:)

 4. 31 oktober 2014 / 6:19 pm

  Ik snap echt precies wat je bedoelt met je ge-judged noemen! Ik heb dat gevoel ook erg vaak!

 5. 31 oktober 2014 / 4:12 pm

  Same, bij mij op school wordt ook veel ge-judged. Laatst had ik de stoute schoenen aangetrokken en een hoed opgedaan, gelijk de hele klas 'Hhaha Emma heeft een cowboyhoed', vooral jongens snappen dat echt niet…. Ik herken dit zo erg haha! Stomme school ;') Maar nu ik ouder wordt wil ik gewoon een eigen stijl ontwikkelen en niet bang zijn voor de rest. Klaar.
  X Emma

 6. 31 oktober 2014 / 2:42 pm

  Ja hier heb ik ook last van, nu ik in een nieuwe klas zit – en op het hoofdgebouw – draag ik gewoon alles wat ik leuk vind, van fluffy vestjes tot clarks, wat ik eerst gewoon niet durfde! Gewoon doen. :)

  Liefs,
  Joyce

 7. 31 oktober 2014 / 10:12 am

  Zo'n dungeree vind ik ook maar eng om te dragen, maar inderdaad gewoon dragen wat je leuk vindt :)

 8. 31 oktober 2014 / 7:50 am

  GEWOON DRAGEN WAT JE WIL! Doe ik ook. Een eigen stijl hebben is alleen maar leuk, en 'haters gonna hate', er zullen alsnog heeeel erg veel mensen zijn die je stijl wel leuk vinden!
  Liefs, ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge