Room Inspiration

Altijd als ik plaatjes zie van kamers of interieur op WeHeartIt of Tumblr wil ik meteen weer mijn kamer veranderen. Een andere kleur, een andere indeling of gewoon alles anders. Vaak geeft mijn kamer opruimen al weer een heel nieuw inzicht. Alles ziet er dan weer veel mooier uit haha. Maar het verlangen naar een hele nieuwe kamer blijft wel. En nu mag ik dan eindelijk in de meivakantie mijn kamer veranderen! Dus zoals je hierboven ziet heb ik een collage gemaakt van hoe ik van plan ben om mijn kamer te maken.

Nu is mijn kamer een beetje van alles door elkaar, en ziet er een beetje rommelig uit. Ik heb een behang dat bestaat uit allemaal teksten door elkaar met wit, zilver en rood, mijn spiegel staat los op de grond en de snoeren van mijn lampjes hangen ook een beetje rommelig los. Voor de rest is er niet echt iets mis met mijn kamer, maar ik ben wel weer eens toe aan iets nieuws!
Mijn nieuwe kamer wil ik gewoon heel simpel houden en zorgen dat alles mooi afgewerkt is. Ik zie vaak plaatjes van kamers op WeHeartIt, Tumblr of Pinterest en die zien er dan zo mooi uit! Vooral de kamers die helemaal wit zijn en dan met een paar zwarte en grijze details, dat vind ik echt zo mooi. Mijn kamer wil ik dus ook heel graag zo hebben. De muren worden gewoon wit, en dan het dekbed, kussentjes, de lamp en een stoel bijvoorbeeld in het zwart. 
Ik wil in mijn nieuwe kamer heel graag een tweepersoonsbed. Ik heb nu nog een eenpersoonsbed waar op zich niets mis mee is, maar een tweepersoonsbed is gewoon lekker groot, en dan kan ik lekker uitgebreid slapen en ik heb er de ruimte voor, dus waarom ook niet? 
Ook wil ik heel graag een mooie foto in zwart-wit van bijvoorbeeld Cara Delevigne of een andere fashion foto inlijsten in een zwarte lijst zoals je ook ziet linksboven in de hoek van mijn inspiratie plaatje. En een paar inspirerende quotes wil ik op mijn muur hangen. 
Het lijkt me ook leuk om een plank op te hangen en dan allemaal leuke dingetjes er op te zetten. Gewoon een witte plank en dan met een paar tijdschriften en bijvoorbeeld leuke winkeltasjes er op zoals die tasjes van de Brandy Melville, die zijn altijd zo mooi! Een beetje pronken met mijn mooie spulletjes dus ;).
Als laatste wil ik heel graag een grote spiegel en een lekker grote kledingkast voor al mijn kleding en andere spulletjes. 

Hoe ziet jullie droomkamer er uit?

Share:

4 Comments

  1. 21 maart 2014 / 9:27 am

    Ahh, het klinkt leuk! Roze details zijn ook een leuk idee!

  2. 20 maart 2014 / 10:32 pm

    Leuke inspiratie! Ik heb nu mijn eigen “huisje” en ik heb vooral witte en zwarte inrichting met een beetje roze accessoires enzo, maar ik heb wel een soort stijltje die ik fijn vind, maar geen idee hoe je dat noemt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge