Ripped Jeans & Sunrays | Outfit

ripped-jeans-bw-5

Hi allemaal! Het was de bedoeling dat er vandaag een nieuwe video online zou komen, maar dat wil ik alleen doen als ik echt tevreden ben en dat was helaas niet zo. Aangezien we bij de R zijn aangekomen van de alfabet-posts, en ik gister mijn ripped jeans droeg, leek het me wel leuk om vandaag de foto’s met jullie te delen! Ik vind ze héél erg tof geworden, dus ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden!

Na een tijdje hadden we weer eens gezellig met z’n drieën afgesproken. Nu we allemaal op een andere school zitten en een beetje ons eigen leven leiden zien we elkaar veel minder, maar dat maakt het wel weer extra leuk om af te spreken! We hebben lekker wat gedronken en gegeten, beetje door de stad gelopen en uiteindelijk hebben we nog even foto’s gemaakt.

Bijna altijd als ik met Asha en Do afspreek, nemen we wel even de tijd om foto’s te maken. Zo met z’n drieën zijn we echt een dreamteam. Do maakt de foto’s, ik poseer, en ondertussen let Asha op de details en geeft ze aanwijzingen. Het is altijd zo grappig, en super gezellig! Ik zeg ook altijd: “Als ik ooit een bekende blogger word, gaan we met z’n drieën op reis, en wordt Do mijn fotograaf, en Asha m’n personal assistent!” Hahah.

Het licht was echt heel erg tof tijdens het shooten. De zon was al een beetje aan het ondergaan, wat hele toffe schaduwen, en een super mooie lichtval creëerde! Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om ze zwart-wit te maken, omdat ik dit een heel tof effect vond hebben!

ripped-jeans-bw-2 ripped-jeans-bw-1 ripped-jeans-bw-6 ripped-jeans-bw-4
Jacket & Sunglasses – H&M | Top – Zara | Ripped Jeans – Pull & Bear | Booties – Catwalk | Bag – Primark

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Liefs,

Share:

11 Comments

  1. 19 februari 2016 / 12:29 am

    Die foto’s horen thuis in een of ander fashion magazine! Echt heel mooi én professioneel.

  2. Anneke
    18 februari 2016 / 10:59 pm

    MOOOOOOOOOI !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge