Review | CitizenM hotel Rotterdam

Hi allemaal! Een tijdje geleden had ik vrij om te leren voor tentamens, maar daar moest natuurlijk ook een beetje misbruik van gemaakt worden. Samen met Cardo boekte ik een nachtje weg naar het prachtige CitizenM hotel Rotterdam, en wauw! Wat was dit een super tof hotel zeg! We zijn echt heel verrast, dus dit vond ik zeker waard om met jullie te delen!

Ook Cardo had toevallig vrij, wat dus heel goed uitkwam! Dit hotel hadden we al een tijdje op het oog, maar omdat het toch best wel prijzig is scheelde het dat we nu doordeweeks konden gaan. Woensdag checkten we in, en donderdag aan het einde van de dag gingen we weer naar huis.

Vanaf 14:00 konden we inchecken. We waren rond 15:00 in Rotterdam, en gingen toen ook meteen naar het hotel. We waren zo nieuwsgierig! Meteen bij binnenkomst was het gebouw al heel chic ingericht. We gingen zo snel mogelijk naar de kamer, en wauw! Er was een mega groot bed, met daarachter een muur die helemaal uit ramen bestond. Zo tof! Ook was er een iPad waarmee je de hele kamer kon bedienen. De gordijnen, de lichten, de muziek, de tv. In de douche was een sfeerlicht die je in allemaal verschillende kleuren kon veranderen en dat zag je dan in de hele kamer. Op de tv waren er allemaal films die we gratis konden bekijken. Het was echt heel erg mooi en luxe allemaal!

Woensdag hebben we ’s avonds nog even door Rotterdam gelopen en ergens gegeten. Daarna zijn we naar het hotel teruggegaan. We zijn in bed gecrasht, hebben 2 films gekeken, van het uitzicht genoten, en alle mogelijke opties van de iPad uitgeprobeerd, haha. Net twee kleine kinderen zoals we ermee aan het spelen waren.

We hebben echt heerlijk geslapen, en heel erg genoten van de kamer. Om 11 uur moesten we het hotel weer uit, en we zijn pas om 10:45 het bed uitgekomen omdat het zo heerlijk lag. Dit hotel is een echte aanrader!

Zijn jullie wel eens in het CitizenM hotel Rotterdam geweest?

Liefs,

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge