Review | 10 euro Fletcher hotel

img_5069bwHi allemaal! Al een tijdje geleden stelde ik jullie ervan op de hoogte dat er via de Kruidvat tickets verkrijgbaar waren om voor 10 euro per persoon in een Fletcher hotel te overnachten. Een paar weken geleden heb ik de coupon gebruikt, dus bij deze vertel ik jullie mijn ervaring. Was het een goede ervaring voor 10 euro? Of was het zelfs de 10 euro niet waard?

Woensdag in de herfstvakantie vertrok ik samen met mijn vriendje naar Antwerpen. We hebben daar de hele dag een beetje rondgelopen en geshopt, en in de avond gingen we terug naar Nederland. Omdat we die coupons hadden, verbleven we in een hotel net bij de grens met België, in het plaatsje Reusel. Super leuk om niet meteen weer terug naar huis te moeten, maar gezellig in een hotel te slapen

Bij aankomst werden we heel hartelijk verwelkomd. We kregen wat informatie over het hotel, en de sleutel. Eenmaal in de kamer bleek het bed echt heerlijk zacht! We wilden er eigenlijk echt blijven liggen voor de rest van de week, maar dat kon natuurlijk niet ;). We besloten nog even de auto te pakken om een bak Ben & Jerry’s ijs te halen, leenden 2 lepels van het restaurant en vervolgens hebben we de hele avond in bed gelegen met Netflix en ijs.

Een muur van de kamer bestond helemaal uit ramen, waardoor we mooi naar buiten konden kijken, dat was heel tof want we keken uit op een bos! Ook de badkamer was simpel, maar heel mooi ingericht. Verder had de kamer een bureau, een tv, een kluis en de basic spulletjes. Alles was heel netjes en goed verzorgd! (Een foto van onze kamer stond op mijn vriendje zijn mobiel, maar die is helaas verdwenen. Hier kunnen jullie wel een beetje een indruk krijgen van het hotel en de kamers!)

Zoals jullie merken heb ik alleen maar positieve dingen te zeggen over ons Fletcher hotel. We moesten wel nog 5 euro extra betalen voor de reserveringskosten, maar dat is echt niks. Voor 12,50 euro per persoon was het echt een super goed verblijf!

Hebben jullie wel eens in een Fletcher hotel overnacht?

Liefs,

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge