Q&A – de antwoorden!

aaaaaa

Hee allemaal! Afgelopen dagen konden jullie op mijn Instagram en in de voorgaande posts al jullie brandende vragen stellen voor de Q&A. Het waren er veel meer dan verwacht, dus dat is super leuk! In deze post ga ik ze allemaal beantwoorden!

Wat is de mooiste stad die je ooit hebt bezocht en waar zou je graag nog eens heen willen?

De mooiste stad die ik ooit heb bezocht is zonder twijfel Parijs! Ik ben echt verliefd op deze stad, de architectuur, de mensen, de sfeer, heerlijk! De lijst met plaatsen waar ik heen zou willen is echt oneindig, maar bovenaan staan toch wel Bali, IJsland en LA!

Wie is je favoriete stijl icoon?

Op dit moment ben ik echt helemaal fan van de stijl van Hailey Baldwin (eigenlijk al voor iets van een jaar). Haar stijl is heel wisselend, soms super vrouwelijk, dan weer heel stoer en de volgende keer weer een mix van beide stijlen, ik houd hier echt van en zij is dus al een lange tijd echt een grote inspiratiebron voor mij!

hailey

Welk jaar van school je zit? Weet je al welke studie je wilt gaan doen na school?

Ik doe nu nog 6VWO, en dat betekent dus dat ik eind van dit schooljaar eindexamen ga doen! Ik kan echt niet wachten om klaar te zijn met de middelbare school. Volgend jaar wil ik heel graag naar AMFI, maar eerst nog maar even kijken of ik word toegelaten… :)

Hoelang heb je je blog al? Hoe ben je ooit begonnen?

Ik besef nu dat ik het ‘tweejarige bestaan’ van mijn blog echt onbewust voorbij heb laten gaan, wat stom… Op 19 december bestond mijn blog 2 jaar, dus dat maakt dat ik mijn blog nu bijna 2 jaar en 2 maanden heb! Toendertijd ben ik gewoon begonnen op Blogspot.com. Ik verzon een naam, las allemaal tutorials over HTML en zo ben ik toen een beetje van start gegaan.

Heb jij iemand waar je de meeste inspiratie uit haalt?

Oeh, lastige! Zoals ik al zei haal ik sowieso heel veel inspiratie uit de stijl van Hailey Baldwin. Maar bijvoorbeeld bloggers die ik heel inspirerend vind zijn Josie en Beatrice. Op carrière gebied word ik dan weer heel erg geïnspireerd door mijn nicht, dus er is niet echt 1 persoon waar ik de meeste inspiratie uithaal.

Wat is je favoriete high end merk?

Zonder twijfel Balmain! Ik vind alle kleding van Balmain altijd zó prachtig, wauw! Ook de kleding van Thierry Mugler vind ik altijd echt heel mooi! En daarnaast ben ik echt verliefd op de parfum ‘ALIEN’ van Thierry Mugler, dat is echt mijn ‘signature parfum’ zoals ze dat volgens mij noemen.

Wie is jouw favo Kardashian/Jenner?

Kendall! Hier hoefde ik niet lang over na te denken hihi. Ik vind haar stijl heel tof, ze lijkt me super aardig, en ze is natuurlijk prachtig! #WCW

Wat voor dansen doe je, en zou je er misschien een keer een artikel/ video over willen maken?

Op dit moment doe ik Jazz/Modern en Hiphop. Vroeger heb ik ook ‘gewoon’ modern, streetdance en ballet gedaan maar daar ben ik mee gestopt. Het lijkt me super leuk om een keer een artikel of video daarover te maken dus dat gaat zeker gebeuren binnenkort!

Wat staat er op nummer 1 van je bucketlist?

milan-citytrip-8

Ik denk alleen reizen. Dit lijkt me een geweldige ervaring. Je wordt er zelfstandiger door, je leert er van, en hett is gewoon echt een hele andere beleving denk ik. Omdat ik best verlegen ben, en iedereen mij vaak ziet als een ‘klein kwetsbaar meisje’, lijkt dit me super goed.

Als je één soort make-up mocht gebruiken wat zou je dan op doen?

Dan zou ik sowieso voor wenkbrauwpotlood gaan. Ik kan hier echt niet zonder. Wenkbrauwen zijn gewoon zo belangrijk voor je gezicht! Haha. Voor de rest draag ik (op een dagelijkse basis) sowieso niet echt veel make-up dus door deze keuze zou ik ook denk ik niet veel missen.

Wat is je guilty pleasure liedje? En je guilty pleasure drankje at the moment?

Guilty pleasure liedje vind ik een lastige… Ik denk ‘Wannabe’ van de Spice Girls. Dat liedje is zo vrolijk hahah, volgens mij gaat bijna elk meisje wel los op dit liedje?! Als guilty pleasure drankje ga ik voor een latte macchiato! Ik houd helemaal niet van koffie, maar dit is wel echt lekker! Toch is het iets waar ik maar 1 keer in de zoveel tijd zin in heb, maar dan kan ik er ook wel echt van genieten :).

Waar haal jij je inspiratie en motivatie vandaan?

Pfoe… Ik vind dit altijd een lastige vraag. (Ik neem trouwens aan dat het over bloggen gaat). Inspiratie kan ik echt overal vandaan halen. Van de straat, Pinterest, de mensen om mij heen, een boek, Instagram, noem maar op. Meestal komt er gewoon een idee opeens in mijn hoofd en dan schrijf ik het meteen op! Motivatie haal ik gewoon uit het feit dat ik het heel erg leuk vind om te bloggen, en alle lieve reacties geven mij ook super veel motivatie om steeds iets nieuws te schrijven!

Wat staat er op nummer 1 van jullie bucketlist?

Liefs,

Share:

9 Comments

 1. 17 februari 2016 / 4:26 pm

  Ik ben zo benieuwd baar het dans artikel! Daar kijk ik al naar uit.

 2. Caroline
  17 februari 2016 / 3:23 pm

  Supertof dat je een video over het dansen wil maken! Parijs staat ook nog hoog op mijn ‘to go ‘ lijstje :)

 3. 17 februari 2016 / 2:35 pm

  Wat super leuk om jouw antwoorden te lezen en je zo weer een beetje beter te leren kennen! En ja, je moet écht een keer naar Ijsland! Het is er zo-ho mooi!
  Fleur Sophia recently posted…Mijn avond routineMy Profile

 4. 17 februari 2016 / 9:15 am

  De stijl van Hailey Baldwin is inderdaad héél erg cool. Toch vind ik het soms moeilijk er iets uit te kopiëren, het meeste staat mij gewoon niet zo goed volgens mij. :’] Of het past niet bij mijn persoonlijkheid, dat kan ook. Haha.
  Charelle recently posted…WIN een The Scent of Cinnamon pakketje!My Profile

 5. 17 februari 2016 / 8:29 am

  Leuke vragen allemaal en leuk om de antwoorden te weten. Ik vind Hailey Baldwin haar stijl ook echt zo tof, het hooft niet altijd in hetzelfde straatje te liggen dus van chique naar chill/comfy naar stoer. Heel benieuwd naar je artikel over dansen, ikzelf dans al jaren lang dus vind het altijd leuk om iemand z’n passie hiervoor te zien! Liefs
  Rozemarijn recently posted…Last saturday & gek lief vriendjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge