Pull & Bear Amsterdam

Zoals de meeste van jullie vast al weten, is afgelopen donderdag avond de Pull & Bear in Amsterdam geopend! Ik vind het echt zo leuk! Pull & Bear is naast de Forever21 en nog een paar andere winkels echt mijn favoriete winkel! Ze hebben altijd zulke leuke dingen! Afgelopen weekend ben ik er heen geweest! Benieuwd hoe de winkel er van binnen uitziet?

Zoals ik al vertelde is de Pull & Bear een van mijn favoriete winkels! Daarom kon ik ook niet wachten om zo snel mogelijk naar de nieuwe Pull & Bear in Amsterdam te gaan! Mijn lieve moeder bracht mij/ ging daarom mee, naar Amsterdam! Ik was echt zo blij!
De winkel heeft 2 verdiepingen. Beneden zijn alle vrouwen spullen (kleding, schoenen, accesoires, tassen) en boven zijn alle mannen spullen. Ik ben alleen beneden geweest omdat we niet heel veel tijd hadden, maar dat was op zich ook meer dan genoeg. Ik had het wel leuk gevonden om nog even boven te kijken, maar ik zou daar toch niets kopen hihi.

Als je binnenkomt is er (nu nog) meteen aan de rechterkant een hele wand en tafels met allemaal denim kleding zoals shortjes, broeken, spijkerblousjes, jasjes, rokjes, echt van alles! De broeken zijn super goedkoop en zitten echt heerlijk! De shortjes zagen er ook echt super leuk uit en daar wil ik er van de zomer zeker een paar van gaan kopen!

De hele winkel was echt in een tropische sfeer en dat was echt super leuk! Ook al regende het buiten echt super hard, zo kreeg je toch al een beetje een zomer gevoel. De winkel had zoals je hierboven ziet ook echt super veel leuke tropische printjes! Echt heel leuk! Ik werd er helemaal blij van :)
Voor de rest staan er nog een paar leuke paspoppen verspreid door de hele winkel, die kleding van de collectie aanhebben. 
Wat ik trouwens ook heel leuk vond is dat er schermen hingen. Op sommige schermen waren een soort kleine filmpjes te zien van vrolijke mensen -modellen- in Pull & Bear kleding. En op andere schermen kon je allemaal zien wat ze hadden en waar alles lag. Dat waren ook echt touchscreens!

Nog iets anders wat ik wel grappig vond waren deze kluisjes. Er zitten allemaal verschillende opladers in voor telefoons. Je gooit dan 50 cent in dat kluisje en dan kan je de sleutel omdraaien en je telefoon daar in opladen terwijl je aan het winkelen bent! Aan het einde krijg je dan wel weer die 50 cent terug.  Super leuk bedacht!
Ik zat trouwens een beetje die kluisjes te bekijken terwijl ik in de rij stond voor de paskamers. Gewoon een beetje te bekijken hoe het werkte en toen draaide ik gewoon nonchalant zo’n sleutel om en toen viel er dus 50 cent uit haha! Mazzeltje! :p

Ik ging uiteindelijk met 6 kledingstukken de paskamer in, en ik heb 4 dingen gekocht (nou ja 2, en 2 van mijn moeder gekregen ;) ). Mijn aankoopjes waren 2 shirts, en twee high waisted broeken. Die broeken van de Pull & Bear zitten altijd echt perfect bij mij, dus ik dacht ik neem er gewoon meteen 2 mee! Haha

Wil je ook de Pull & Bear bezoeken? Hij zit in de Kalverstraat 13-17 en op het Rokin, hij loopt namelijk door, precies naast de Forever21! Zeker een bezoekje waard!

Zijn jullie al in de nieuwe Pull & Bear geweest?

EN: Last thursday the Pull & Bear opened a new shop in the middle of Amsterdam. Pull & Bear is one of my favorite shops so I really wanted to go there, and saturday I actually went there! I was so happy! The shop is gorgeous, and has a kind of tropical interior. I really loved it! Most of the clothes are also tropical printed and there’s one big part with only denim stuff. There I also lockers where you can charge your phone, that’s so funny! Absolutely worth visiting!

Follow on Bloglovin
Share:

27 Comments

 1. 16 mei 2014 / 12:21 pm

  Ja moet je zeker doen! Het is echt heel leuk!

 2. 16 mei 2014 / 7:17 am

  Ziet er leuk uit, ik kende dat winkelketen nog niet. Misschien eens een keer langs gaan als ik in de buurt van Amsterdam ben.

  X

 3. 15 mei 2014 / 2:51 pm

  Ja, pull & bear is leuk! Hij zit ook in Tilburg! Ga ik soms wel even langs als ik uit ben van school!

  xx

  allthatmatters.tk

 4. 15 mei 2014 / 6:27 am

  Zo leuk dat die nu ook in Amsterdam zit. Dit is echt een van mijn favoriete winkels:)

  xx Laura

 5. 14 mei 2014 / 2:32 pm

  Ziet er goed uit, ben er nog nooit geweest maar lijkt mij wel een bezoekje waard :-)

 6. 14 mei 2014 / 5:28 am

  Ik zie op de foto's al veel mooie items hangen, ik word er hebberig van!

 7. 13 mei 2014 / 3:12 pm

  Ohh wat een leuke dingen zie ik hangen:) Hier MOET ik echt een keer heen!
  x

 8. 12 mei 2014 / 2:08 pm

  Ja het is echt leuk ik woon heel dicht bij Amsterdam, maar inderdaad wel heel erg druk!

 9. 12 mei 2014 / 2:07 pm

  Ja moet je echt doen! Is wel een leuk idee om een shoplog te maken ja!

 10. 12 mei 2014 / 2:06 pm

  Ja dat had ik ook in de Forever21, heel vervelend!

 11. 12 mei 2014 / 1:06 pm

  Forever21 en Pull and bear zijn ook mijn favo winkels! bij forever21 ben ik al geweest. Het was alleen zoo druk heb niks kunnen kopen :(

 12. 12 mei 2014 / 7:07 am

  Ahh Ik wil daar zoooo graag heen! zeker nu ik weet dat de spijkerbroeken heel lekker zitten en niet duur zijn! En echt grappig van die kluisjes.
  Ik heb op andere blogs ook fotos gezien en ik vind de teksten op de truien ook echt geweldig. Laat je je aankopen nog zien? :)

  http://evastylebook.blogspot.com

 13. 12 mei 2014 / 6:13 am

  Ben benieuwd naar je aankoopjes! Ik vind het zo leuk dat al die winkels naar Amsterdam komen (als je er woont….) maar het wordt echt zooo druk in de stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge