Wanderlust, Places I want to visit

milan-citytrip-9

Jullie zullen wel denken: is ze net terug uit Milaan, begint ze al weer over reizen! Sorry… Ik zou dit artikel heel erg lang (of juist kort) kunnen maken aangezien ik gewoon de hele wereld wil over reizen, maar ik ben van plan om alleen mijn favoriete plaatsen te noemen. Tenminste, de landen die mij het meeste trekken. Het loopt echt heel erg uit elkaar, maar dit zijn de 6 landen/ plaatsen die bovenaan mijn lijstje staan!

IJsland

wanderlust-5(via Pinterest)

Dit is wel de plek waar ik op dit moment het liefste heen wil. In eerste instantie had ik echt nooit wat met IJsland, want kou vind ik echt vreselijk, maar de laatste tijd heb ik allemaal foto’s van Reykjavik voorbij zien komen, en ik ben er echt verliefd op geworden, wauw! Met dank aan de Instagram foto’s van FleurSophia en AnnaNooshin. Hoe kan je die plekken niet willen bezoeken, vraag ik me dan af, haha! Ik heb Reykjavik meteen op mijn Travel Bucketlist gezet!

Venetië

wanderlust-4(via Pinterest)

Nog een stad in Europa, namelijk Venetië! Nu ik terug ben uit Milaan wil ik zo veel meer van Italië zien! Wat een heerlijk land, met zulke lieve mensen! Een van de mooiste plekken in Europa lijkt me toch wel Venetië (na Parijs natuurlijk ;)). Zo met die kanalen, en al het water tussen de huizen, aahhh, het lijkt me echt een droom om daar rond te lopen!

Britse Maagdeneilanden

wanderlust-1(via Pinterest)

In één woord, wauw! Ik zie hier heel vaak foto’s van voorbij komen op blogs, Pinterest, Tumblr,  en het lijkt me echt een droom om daar rond te lopen, een soort paradijs! Ik kies warmte echt elk moment boven kou (ook al houd ik wel heel erg van schaatsen, haha), dus hier zou ik wel een tijdje kunnen doorbrengen.

Indonesië

wanderlust-2

Waar mijn roots liggen! Natuurlijk is Indonesië heel groot, en het liefste wil ik dan naar Java omdat mijn familie daar heeft gewoond en dus vandaan komt. Daarnaast lijkt Bali me ook echt heel erg mooi, maar eigenlijk heel Indonesië vast wel! Indonesië trekt me dus het meeste omdat mijn familie daar vandaan komt, maar sowieso lijkt het me echt een heel tof land met super lieve mensen!

LA / NY

wanderlust-3

Ja, deze twee liggen nogal ver uit elkaar, maar ik heb ze toch even samengevoegd omdat het allebei grote Amerikaanse steden zijn. New York lijkt me geweldig vanwege de drukte, alle grote en hoge gebouwen en tja, wat moet het geweldig zijn daar! Wat me aan Los Angeles heel erg trekt zijn de palmbomen, het mooie weer wat je altijd ziet, die grote pier. Hoe gaaf zou het zijn om een roadtrip te maken van New York tot Los Angeles? Daar gaat waarschijnlijk wel echt enorm veel tijd in zitten, maar het lijkt me wel heel tof!

De laatste foto’s van Bali en New York zijn trouwens gemaakt door één van mijn beste vriendinnetjes! Do maakt ook heel vaak outfitfoto’s voor mij, en op haar Tumblr deelt ze allemaal prachtige foto’s van reizen die ze heeft gemaakt! Ik zeg dit niet omdat we vriendinnen zijn, maar haar foto’s zijn echt zó mooi! Dus zeker even waard om te bekijken, dat kan hier!

Welke plekken willen jullie nog heel graag bezoeken?

Liefs,

Share:

7 Comments

 1. 21 december 2015 / 11:46 pm

  WAUW! Door die mooie foto’s heb ik nu echt zin om te reizen. Het lijkt mij zo leuk om gewoon eens een keertje buiten Europa op vakantie te gaan, misschien volgend zomervakantie.

 2. 21 december 2015 / 10:29 pm

  Ik hoor de laatste tijd echt veel over IJsland! Nu wil ik er ook heen, hihi! Heerlijk die reisfoto’s. Ik kan echt niet wachten tot de zomervakantie (duurt nog veel te lang, mweh) als we 4 weken naar Amerika gaan. Verder staan Noorwegen en Azië op m’n travel bucketlist! ♥
  Luna recently posted…KnitMy Profile

 3. Caroline
  19 december 2015 / 7:05 pm

  Venetië is echt super vet! Ik ben er deze vakantie geweest en het is zeker doe moeite waard. Wel is het slim om niet op het eiland Venetië zelf te verblijven maar op een eiland daar net buiten (wij zaten op Lido). Maar ik zou er zeker naar toe gaan

 4. 19 december 2015 / 4:55 pm

  Wat een mooie plekken! Ik zou ook graag nog naar LA & NY gaan, en dan het liefste naar LA. Ik ga het liefst op vakantie naar een locatie waar het zonnetje heerlijk warm is. ;)

 5. 18 december 2015 / 8:09 pm

  Deze plekken zou ik ook wel eens willen bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge