Personal Update: Druk druk druk

lucytess personal updateHi allemaal! Normaal zou jullie hier nu weer een nieuwe outfit laten zien, en praten over hoe mooi het weer de afgelopen dagen was, maar ik ben er gewoon niet aan toe gekomen. Het eindexamen-leven is DRUK. Daarnaast zijn er de laatste tijd een paar veranderingen geweest, dus ik dacht, tijd voor weer eens een personal update.

What’s going on? Ehm, laat ik beginnen met school, want dat is waar ik de laatste tijd wekelijks ongeveer 99% van mijn tijd aan besteed. Ik begin vroeg op school, en ben vervolgens pas om half 6 thuis. Op maandag en vrijdag race ik dan meteen door naar dansen, en op de andere dagen staan weer tientallen andere afspraken. Druk dus.

Daarnaast heb ik 2 nieuwe baantjes. Ja, je las het goed, 2. Vraag me niet waarom (ik bedoel, super logisch om 2 baantjes te nemen terwijl je over een maand eindexamen doet, en daarbij gemiddeld ook nog 6 uur in de week danst en een sociaal leven probeert te onderhouden). Anyways, ik had dus al een sollicitatie lopen bij de Albert Heijn (super fancy, I know), maar het heeft 2 maanden geduurd voordat ik kon beginnen… Toen ben ik dus bij een café gaan solliciteren, en uiteindelijk ben ik binnen 1 week voor beide baantjes aangenomen. Oh. Nou ja, voorlopig ga ik het even aankijken, want het is natuurlijk wel lekker om geld te verdienen en te sparen voor al mijn plannetjes van de aankomende zomervakantie. Na de zomervakantie ga ik in ieder geval met een ander heel erg tof baantje beginnen, maar daar later meer over!

Wat wel heel leuk is, zijn al deze nieuwe ervaringen. In mijn post met ideetjes over de zomervakantie zei ik al dat ik het gevoel heb dat ik een beetje te lang stilsta. Ik wil altijd nieuwe dingen ontdekken, creëren of ondernemen, maar de afgelopen tijd zat/ zit ik echt alleen maar op school. Het leuke aan de afgelopen periode is nu dat ik dus 2 nieuwe baantjes heb, en ik doe steeds nieuwe dingen met dansen. We doen aan veel danswedstrijden mee, we hebben laatst een videoclip opgenomen, dat soort dingen zijn leuk! Toch ben ik weer toe aan verandering, vanavond ga ik naar de kapper dus ik wil mijn haar weer wat korter laten knippen, en binnenkort ga ik het waarschijnlijk verven. Een beetje nieuwe dingen blijven doen en proberen :)

Verder twijfel ik wel nog steeds over wat ik precies wil gaan doen in de zomervakantie. Ik krijg veel bezorgde en negatieve reactie over het rondreizen in m’n eentje, terwijl dat me juist heel erg tof lijkt. Zo blijft het dus moeilijk, maar daar ga ik me in de meivakantie maar eens meer in verdiepen.

Voor nu probeer ik zo veel mogelijk te genieten van de fijne zonnestraaltjes wanneer ik niks te doen heb, me ze goed mogelijk voor te bereiden op de examens, en daarnaast contact te onderhouden met iedereen.

Al met al dus weinig tijd om te bloggen, sorry! Ik vind het super leuk om te doen, en ik probeer alles zo goed mogelijk bij te houden maar soms schiet het er gewoon even bij in, en nu snappen jullie dus ook een beetje waarom :) Als jullie mij willen volgen, ik post wel vaker wat op mijn Instagram, of voeg me op Snapchat toe onder de naam ‘theycallmetess’.

Zijn jullie ook zo druk de laatste tijd?

Liefs,

Share:

11 Comments

 1. 12 april 2016 / 6:10 am

  Zo’n druk leven. (: Zelf heb ik het momenteel ook drug omdat ik net met mijn vijf weken durende stage ben begonnen waarvoor ik een aantal opdrachten moet maken. Verder heb ik vlak daarna de deadline van mijn eindwerk en dan mijn eindexamens. :s
  Liefs,
  Yara
  Yara recently posted…Daily face makeup essentialsMy Profile

 2. 9 april 2016 / 7:51 pm

  Ohh jeetje, dat is wel een druk leven! Twee baantjes verdient wel weer lekker! Good luck girl ♥ En ontspan ook nog een beetje tussendoor, haha ;) liefs
  Luna recently posted…Wish to wear: lenteMy Profile

 3. Jeoma
  8 april 2016 / 6:51 am

  Nog even volhouden hoor.

 4. 6 april 2016 / 9:52 am

  Ik ben ook heeel erg druk de laatste tijd met school, gelukkig heb ik het meeste nu afgerond. Ik heb je toegevoegd op snapchat! <3
  Keybykim recently posted…Dagje ScheveningenMy Profile

 5. 6 april 2016 / 6:34 am

  Gefeliciteerd met je twee baantjes! Wel lekker druk, maar hey, dan heb je na je examen lekker een mooi zakcentje om mee los te gaan!
  Emma recently posted…Mueslirepen met dadelsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge