Outfit | Secret Project…!

all-black-1Woensdag, oftewel, tijd voor een nieuwe outfit! Vorige week sprak ik na een lange tijd weer eens met Eva af, en dat was super gezellig! We maakten heel veel foto’s, en we hebben een beetje gebrainstormd, en gekletst over een secret project….

Afspreken met blogvriendinnetjes is altijd zó leuk! Inmiddels heb ik sowieso een paar meiden via het bloggen leren kennen die nu echt goede vriendinnen van mij zijn waaronder dus Eva, en Vera. Als je zo’n grote hobby deelt is dat echt geweldig, omdat je elkaar precies snapt, haha. We zijn altijd bezig met vernieuwing, toffe ideetjes, mode, fotografie en ga zo maar door.

Eva en ik hebben nu ook een heel leuk idee voor iets wat we samen gaan opstarten. We moeten alles nog uitwerken, en verder bespreken, maar het idee is er. Voor nu is het dus nog even een secret project, maar we hopen jullie er binnenkort meer over te vertellen. Als alles lukt wordt het in ieder geval heel erg tof!

Ook al is het afgelopen week niet het beste weer geweest, ik wilde toch heel graag mijn playsuit aan! Die playsuit is heel ‘schattig’ daarom droeg ik mijn leren jasje erbij om het wat stoerder te maken. Verder gewoon weer lekker all black, zoals jullie van mij gewend zijn haha.

all-black-2 all-black-3

Jacket – H&M | Playsuit – ASOS | Sunglasses – Primark | Watch – Cluse

Hebben jullie een vermoeden waar ons secret project over zou kunnen gaan?

Liefs,

Share:

9 Comments

  1. 22 juni 2016 / 12:30 pm

    Je maakt me nieuwsgierig naar jullie secret project! En oehh, je playsuit is mooi :)
    Luna recently posted…Things I love #9My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge