Outfit | Ik draag kleur!

pink pinstripe blouseAls je me al heel lang volgt, en ook als je me pas net volgt, weet je dat ik nooit kleurrijke kleding draag. Hooguit blauw of legergroen, maar kleurrijker dan dat zul je niks vinden in mijn kledingkast. Toch kocht ik laatst een item dat een ‘echte’ kleur bevat. *Schouderklopje voor mezelf*. Het is inmiddels een van mijn favoriete kledingstukken en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Mijn nieuwe item waar ik het over heb is deze roze/wit gestreepte pinstripe blouse. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houd ik heel erg van blousejes! Je kan ze op super veel verschillende manieren combineren, en het is gewoon lekker casual, of juist chique, net wat je wilt. Deze keer stijlde ik het best simpel, mooi vrouwelijk leren jasje en enkellaarsjes. Maar ik had bijvoorbeeld ook een capuchonvest onder mijn jasje kunnen doen, en mijn laarsjes kunnen omruilen voor sneakers. Dat zou er dan meteen heel anders uitzien!

pink pinstripe blouse

Maar waarom kocht ik nou een roze blouseje?! Geen idee. Het was een beetje impulsief. Ik liep met mijn tante in de stad toen ze opeens met dit plaatje kwam aanlopen en de tekst: “Je vind hem vast te kleurrijk hè?”. Uiteindelijk hebben we hem dus toch gekocht, en ik ben er heel erg blij mee. Het is zo heerlijk zomers/ lente-achtig met die lichte kleurtjes. Natuurlijk moest ik er voor de rest wel lekker zwart bij dragen om het geheel een beetje te compenseren, hihi.

Streepjes zijn sowieso weer helemaal in. Ze zijn sowieso tijdloos, maar soms zie je het wat vaker, en soms wat minder. De winkels hangen er nu helemaal vol mee, extra puntje voor mijn pinstripe blouse :). Een andere trend die al een tijdje aan de gang is, is het dragen van een kanten bh onder je kleding, zodat je dan net een stukje ervan ziet. Zo’n blouseje is hier perfect voor! Persoonlijk vind ik het namelijk niet zo mooi als je echt je bh ziet, maar met een kanten bh vind ik het niet erg. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij helemaal zichtbaar is, maar gewoon een klein randje kan heel tof staan!

pink pinstripe blouse pink pinstripe blouse

Jacket – Zara | Blouse & Sunglasses – Primark | Jeans & Lace bra- H&M | Shoes – Catwalk

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Liefs,

Share:

14 Comments

  1. Effectivement le taux de clic a baissé en 5 ans sur la première position. Mais il vaut mieux toujours être 1er que 2ème.Il faut aussi noter qu'à partir de la 4ème position la descente est vertigineuse.Par contre le commentaire concernant la méta description lui est significatif. C'est clairement un élément de réflexion.

  2. 7 mei 2016 / 9:18 am

    Good to find an expert who knows what he’s takilng about!

  3. 17 april 2016 / 7:11 am

    Echt een superleuk blousje! Hij staat je erg goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge