Outfit | My New Perfect Coat

DSC_0467

Hey allemaal! Vandaag deel ik een outfit met 2 nieuwe items, die allebei een verjaardagscadeautje waren! Namelijk mijn nieuwe jas en een nieuwe trui!

Een simpele outfit vandaag!

De jas kreeg ik van mijn vader, en de trui van mijn broer. Mijn broer leest mijn blog altijd dus toen hij zag dat ik iets over Esprit had geschreven, wist hij meteen een verjaardagscadeautje! Super leuk! Ik ben er zo blij mee! De trui jeukt heeeel soms wel een beetje, maar dat is het waard, hij is zo heerlijk warm en mooi!

En zoals ik net al zei heb ik ook een nieuwe jas! In totaal heb ik nu volgens mij 9 jassen, oeps, nouja, deze jas kon ik gewoon echt niet uit mijn gedachten halen. Toen ik hem zag op de H&M site was ik meteen verliefd! Hij is fashionable en warm tegelijk! Perfect. En mijn vader was zo lief om hem voor mijn verjaardag te geven! Yeeey!

DSC_0435

DSC_0379

Coat – H&M, Sweater – Esprit, Jeans – Pull & Bear, Shoes – Random shop in Germany, Bracelet – Pandora, Beanie – C&A

Ook deze broek is echt een favoriet van mij de laatste tijd! Hij is redelijk high waisted, en hij zit gewoon perfect! Broeken van de Pull & Bear zijn echt een aanraden!

Wisten jullie trouwens dat witte sneakers een hele trend zijn nu?! Eerst wat het echt not-done om witte items in de winter te dragen en nu is het dus een trend haha! Ik vind het echt super leuk! Witte broeken zijn ook zo leuk om te dragen in de winter!

DSC_0455

DSC_0471

Het zijn een beetje rare foto’s geworden, qua licht en kleur, maar goed. Volgende keer beter toch?!

EN: Helloooo! Today I’m sharing an outfit with my new coat and new sweater! I got both of them as a birthday present. I got the coat from my dad, and the sweater from my brother. The sweater can be a little itchy at some times, but it’s totally worth it! And my new coat is just warm and fashionable, the perfect combination for a winter coat. 

Wat vinden jullie van witte items dragen in de winter?

Liefs,

insta bloglovin twitt youtube pinterest facebooksign
Follow on Bloglovin
Share:

32 Comments

 1. 18 december 2014 / 5:23 pm

  Zo mooooi! Ik hou van die spontane foto’s :) Oh en btw, die muts staat je geweldig!

 2. 18 december 2014 / 4:32 pm

  Mooie items! Vooral je jas vind ik erg tof, mooi model en mooie kleur.

 3. artisticstateofmind
  17 december 2014 / 10:26 pm

  Wat een geweldige jas!

 4. 17 december 2014 / 8:36 pm

  Wat een mooie jas zeg. Ik draag bijna alleen maar witte schoenen qua sneakers, en houd sowieso juist in de winter van classy witte kleding!

  Liefs x

 5. 17 december 2014 / 8:12 pm

  Echt een hele mooie jas! Ik vind witte schoenen en broeken ook super leuk <3

 6. 17 december 2014 / 7:37 pm

  Ohh leuke outfit! Zou ik ook zo meteen de straat gewoon op dragen :) Haha als truien een plaatsje in je hart hebben, maakt het niet idee hoe hard ze jeuken, toch. En ik heb ook een super goede broek van de Pull&Bear, ongeveer dezelfde maar dan met een band/elastiek vanboven, voor 17 euro?!! Was ook echt een goede aankoop. :)

 7. 17 december 2014 / 2:37 pm

  Oh wauw wat een mooie jas! Superleuke verjaardagscadeautjes :D
  x Emma

 8. 17 december 2014 / 11:42 am

  Wat een mooie foto’s! Die jas is echt perfect, ik kwam net terecht op je blog en ik ga je gelijk volgen!
  Lijkt me leuk als je terug volgt :)

  stuffbybo.blogspot.nl

 9. 17 december 2014 / 10:40 am

  Wauw ik ben verliefd op je jas! Staat je ook geweldig :) en wat super lief dat je broertje n.a.v je artikel die trui voor je heeft gekocht!

 10. 17 december 2014 / 9:11 am

  Prachtige jas! Hij lijkt ontzettend veel op mijn jas die ik overlaatst heb gekocht. Enkel is de mijne meer een mantel, maar voor de rest heeft hij dezelfde kleur en lengte, ook het stofje is volgens mij hetzelfde. Ik heb hem bij Zara gekocht en ben er ontzettend blij mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge