Outfit | The Perfect Accessoire

fedora-hat-minimal

Heee! Hoe is jullie kerst geweest? Kerstavond vierde ik met mijn beste vriendinnetjes, eerste kerstdag met de familie, en tweede kerstdag was ik gezellig met mijn moeder. We hadden niet echt een plan, dus we deden lekker rustig aan en reden daarna naar de Soesterduinen om daar even uit te waaien en met Mila te lopen. Ik deed deze outfit aan, met mijn nieuwe, prachtige hoed!

EN: Hi all! Did you enjoy Christmas? I celebrated Christmas Eve with my two bestfriends, the first day of Christmas with my lovely family, and the second day of Christmas with my mom. My mom and I went to the ‘Soesterduinen’ to walk with the dog, and of course I wanted to make some photos at this pretty place!

 fedora-hat-minimal-2

Een hoed is echt perfect! Ik was al zo lang op zoek naar de perfecte fedora hoed, want ik zie hem altijd voorbij komen op Instagram, Tumblr, Pinterest, echt een item dat elke outfit afmaakt. Toen ik van Defshop iets uit mocht zoeken was de keuze dus snel gemaakt! Ik ben er zo blij mee! Het is nog wel even wennen aangezien ik nooit hoeden draag, maar ik vind hem heel erg tof! Zonder deze hoed zou de outfit heel simpel zijn, maar dit geeft het net iets extra’s waardoor je echt zo’n ‘fashionblogger-vibe’ krijgt, hahah.

Hoe mooi is deze plek ook?! De Soesterduinen is een hele grote zandvlakte met allemaal mooie bomen en andere begroeiing, echt een perfecte plek voor als je een hond hebt, maar ook gezellig om gewoon even uit te waaien! Daarom kon ik het niet laten om mama te vragen om foto’s te maken, want kijk nou hoe mooi haha!

fedora-hat-minimal-3 fedora-hat-minimal-6

Hat* – Defshop (hier) | Jacket & Jeans – H&M | Jumper – Mango | Top – Primark

Dragen jullie wel eens hoeden?

Liefs,

Share:

7 Comments

  1. 28 december 2015 / 11:35 am

    Die hoed staat je echt mooi! Ik vind zo’n hoed ook heel classy staan, vooral in combinatie met andere classy items (:
    Hillene recently posted…Merry Christmas!My Profile

  2. 27 december 2015 / 8:25 pm

    Oh, wat is het daar mooi, jeetje! (: Wil ik ook wel eens heen, haha, waar ergens in Nl ligt het? Ik heb ook een hoed, maar dan een flaphoed (voor van die summer vibes, weet je wel) maar ik heb hem eigenlijk enkel op vakantie gedragen. Oeps.
    Britt • Annebrittures recently posted…Toen was het opeens kerstmisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge