Outfit | Ik draag mannenkleding?

mannenkledingYooo, wat was het koud gister! Zo koud dat ik er gewoon voor koos om laagjes te dragen, en toen nog steeds zat te rillen op de fiets. Niet oké. Anyways, dat verklaart dus deze winterachtige outfit terwijl we midden in de lente zitten. Een heerlijke combinatie, met 1 item dat van de mannenafdeling komt… Kunnen jullie raden welk item?! :)

Afgelopen zaterdag was papa jarig, en omdat hij niet echt van zijn verjaardag houdt hebben we alleen wat taart gegeten, en zijn we even de stad ingegaan met mijn broer en neefje. Super gezellig! Doordat ik dus met allemaal mannelijke figuren was, gingen we ook naar de mannenkleding kijken, en daar zag ik deze trui hangen in de sale. Ik vond hem zo tof, dat ik hem gewoon aan probeerde in een XS, en hij zat verrassend goed. Mijn broer en vader reageerden ook heel enthousiast, haha. Super leuk, dus die nam ik mee naar huis.

Om het geheel wat minder simpel/ gewoontjes te maken, droeg ik mijn Mango blouseje eronder, die dan weer van de kinderafdeling komt, haha. Het is echt leuk om met mensen van een ander geslacht, of andere leeftijdscategorie te gaan shoppen, omdat je dan weer eens nieuwe dingen ziet, waar je anders misschien nooit had gekeken. Zeker een aanrader dus!

mannenkleding mannenkleding mannenkleding mannenkleding

Kopen jullie wel eens mannenkleding?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. 20 april 2016 / 9:20 pm

    Wat een leuke look!! Ook ik heb een trui van de mannenafdeling in mijn bezit hihi. Nadat ik steeds de truien van mijn vriend jatte heb ik er zelf maar een gekocht ;)
    Nynke recently posted…Night skyMy Profile

  2. 20 april 2016 / 6:59 am

    Super leuk! Ik kijk ook zo af en toe gewoon in m’n eentje op de mannenafdeling en als ik met m’n vriend winkel dan kijk ik direct voor beide, hahhah! Leuke outfit! Lfs
    Rozemarijn recently posted…Make-Up StashMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge