Outfit | Black lace & White sneakers

outfitAhh jongens, ik heb een nieuwe outfit voor jullie, en ik ben er weer véél te enthousiast over hahah (net zoals hier). Ik vind de foto’s gewoon weer zó tof geworden, en deze outfit is zeker een favorietje! Chique, met een stoere ‘twist’, dus echt weer typisch Tessa haha. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn outfit (en de foto’s) vinden!

Ik wilde deze look al heel erg lang aan jullie laten zien, omdat ik hem echt heel tof vind. Waarschijnlijk hebben jullie de top al voorbij zien komen op mijn Instagram, maar ik wilde er ook nog heel erg graag echte outfitfoto’s mee maken. Daarom ‘dwong’ ik mijn moeder gister om mee te komen naar de stad hihi. Zoals jullie wel kunnen zien waren we er echt op het perfecte moment! De zon scheen prachtig, en het was niet eens zo koud. Ik denk dat dit één van mijn nieuwe favoriete plekjes is om foto’s te maken.

Over de outfit: ik blijf het heerlijk vinden om gewoon all black te dragen. Zo ook deze look dus. Met mijn pantalon vind ik het veel chiquer dan met bijvoorbeeld een spijkerbroek, dus voor mij is dit de perfecte combinatie. Dan nog met één van mijn favoriete jassen erbij: très chique, non? Natuurlijk kon ik het niet zo chique laten, dus mijn witte sneakers zorgen hier weer voor een mooi contrast :).

Het leek wel alsof ik door de zon fotogenieker werd, en mijn moeder een nog betere fotograaf, haha. De foto’s zijn allemaal super tof geworden, ook al zeg ik het zelf. Het licht was echt prachtig, en de outfit werkte natuurlijk ook wel mee. Uiteindelijk vond ik het nog best lastig om een kleine selectie te maken, maar hier komen ze dan!

outfit outfit outfit outfit outfit

Top & Pantalon – H&M | Coat – Shein | Sneakers – Reebok

Wat vinden jullie van de foto’s en mijn outfit?!

Liefs,

Share:

9 Comments

  1. anneke
    28 februari 2016 / 5:17 pm

    Mooie foto s Tessa vooral de laatste.
    Het licht is erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge