Outfit | A fashion no-go

minimal-chic-3Hee allemaal! Worden jullie ook zo gek van het Nederlandse weer? Het is lente, maar het voelt/ lijkt net  fucking herfst! Ik had allemaal plannen staan om foto’s te maken voor mijn blog, maar die gaan dus ook allemaal niet door helaas. Toch heb ik wel nog deze foto’s kunnen schieten. Het licht was niet geweldig, en het waaide heel erg hard, maar ik wilde wel graag deze outfit aan jullie laten zien, aangezien ik er ook een ‘fashion no-go’ in heb verwerkt en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Een van de dingen die echt niet kan in de modewereld is denim op denim. Tenminste. Dat zeggen ze. Eerlijk gezegd vind ik dat echt belachelijk. Natuurlijk moet je het niet overdrijven maar dat geldt voor alles. Ik besloot om toch een keer denim op denim te stijlen, en ik vind het er eigenlijk gewoon super tof uitzien, ook al zeg ik het zelf, haha. Wat vinden jullie ervan?

Wat ik wel lastig vind is dat het de laatste tijd warm is, maar met heel veel regen. Outfitstruggles! Alle waterdichte jassen zijn te warm, en bij alle jassen voor het warme weer gaat de regen er zo doorheen. Daarom koos ik maar voor een look die wat meer bij de temperatuur paste, en met een paraplu erbij, haha.

minimal-chic-6 minimal-chic-5

Denim jacket – Mango | Blazer – Primark | Top – Mango | Jeans – Pull & Bear | Sneakers – Reebok

Wat vinden jullie van denim op denim?

Liefs,

Share:

12 Comments

 1. 19 juni 2016 / 7:36 pm

  Ik grijp altijd naar mijn leren jasje als ik een jeansbroek aandoe. Ik weet niet, ik blijf het lastig vinden maar je hebt het goed gstyled! Staat leuk!
  Britt • against the grain recently posted…instameeting 2.0My Profile

 2. 18 juni 2016 / 3:28 pm

  Ik vind dat het makkelijk kan, zolang je het goed styled. Dat is natuurlijk met alles zo, maar jij hebt het prima gedaan in dit outfit!
  Lisa recently posted…Please don’t stop the musicMy Profile

 3. 16 juni 2016 / 6:22 am

  Ah ja, ik herken die outfitfoto’s struggles! Gelukkig heb ik net in Barcelona wat toffe plaatjes kunnen schieten, waar het wél lekker weer was :D En je outfit vind ik trouwens heel tof, denim op denim kan prima hoor! Ik heb ook het idee dat dat steeds normaler begint te worden, en ook begint door te dringen in de high fashion wereld :) Leuk!

 4. 15 juni 2016 / 7:13 pm

  Weer zo’n leuke outfit! Ik vind denim op denim juist ook heel erg tof en ik vind dat het perfect kan. (Daar is deze outfit zeker een voorbeeld van) Ik vind het trouwens ook verschrikkelijk weer om outfits te kiezen. Ik ga met de fiets naar school en ’s ochtends kan het nog wel een beetje koud zijn waardoor ik dus veel te warm aangekleed ben en ’s avonds al mijn extra truien in mijn boekentas moet stoppen.
  Sofie recently posted…DINGEN WAAR IK GELUKKIG VAN WORDMy Profile

 5. 15 juni 2016 / 5:17 pm

  Ik vind het sowieso kunnen, of het dezelfde kleur denim is of juist heel licht en heel donker maakt geloof ik niet zoveel uit. Dit staat in ieder geval top!
  Nynke recently posted…Portrait – JitskeMy Profile

 6. 15 juni 2016 / 11:59 am

  Zelf vind ik het juist wel leuk, denim op denim. Ben nog steeds opzoek naar een mooi denim jacket. Staat je goed deze outfit :)
  Janne recently posted…OUTFIT | Comfy PantsMy Profile

 7. 15 juni 2016 / 7:58 am

  Ik heb een keer ergens gelezen (geloof in de Fashionista) dat denim op denim juist een trend wordt, maar dat het alleen kan als je dezelfde tinten denim hebt. Als je net een andere tint jasje dan broek hebt is het blijkbaar een no-go. Ik vind het sowieso wel tof!

  • 15 juni 2016 / 8:48 am

   Jaaa precies, het is ook dat als het dezelfde kleur is dat het dan weer wel kan volgens mij. Maar leuk om te horen dat je zo enthousiast erover bent :)
   Tessa | LucyTess recently posted…Outfit | A fashion no-goMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge