Outfit | A Colorful Touch

beige-layering-3

Hi allemaal! Tijd voor een nieuwe outfit op deze (alweer vrije) woensdag. Maandag was ik vrij en ging ik samen met een vriendin lekker koffie drinken in de stad terwijl we aan ons profielwerkstuk werkten. Daarnaast maakten we ook even outfitfoto’s (dankje Soli!) en de zon werkte gelukkig heerlijk mee :) Mijn outfit is wat kleurrijker dan jullie van mij gewend zijn, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Wat is het lekker weer geweest afgelopen dagen he! Heerlijk dat zonnetje, vooral zondag en maandag. Ik houd er wel van hahah :) Toch kan het op de fiets nog best koud zijn, daarom koos ik voor deze outfit. Zonnebril op tegen de zon, maar toch warme kleding. Vooral mijn trui is echt heel dik. Ik koop nooit kleding bij de C&A, maar eens in de zo veel tijd loop ik even naar binnen en dan is het nog best verrassend! Deze beige trui bijvoorbeeld, zit echt heerlijk en is super warm!

Normaal draag ik echt geen kleur, afgezien van soms eens navy of legergroen, maar toch vind ik beige ook wel mooi! Soms heb ik het gevoel dat het mij niet echt staat, maar deze kleur vond ik toch wel heel erg mooi, vooral ik combinatie met het witte shirtje! (Ik hoop trouwens dat het vanaf nu lekker warm wordt, en dat dit de laatste ‘layering’ outfit is die ik met jullie deel hihihi).

beige-layering-4 beige-layering-7 beige-layering-8 beige-layering-2

Coat – Shein | Jumper – C&A | Top – NewYorker | Jeans – Zara | Booties – Catwalk | Sunglasses – H&M

Dragen jullie over het algemeen veel kleur?

Liefs,

Share:

8 Comments

 1. 16 maart 2016 / 4:44 pm

  Wat een leuke outfit!! Ook ik draag over het algemeen veel zwart, wit en grijs. Soms met wat kleurtjes gecombineerd, maar dat zijn ook een beetje vaste kleuren (blauw, legergroen, mintgroen, rood).
  Nynke recently posted…Wedding – Roy & ElineMy Profile

 2. 16 maart 2016 / 11:43 am

  I love black! Het liefst draag ik niets anders. Nu het mooier weer begint te worden trek ik toch wel iets meer kleur uit de kast.
  Desiree recently posted…SlaapdagboekMy Profile

  • 7 mei 2016 / 10:50 am

   Deep thinking – adds a new dimsneion to it all.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge