OOTD | De botanische tuinen van de VU

hortus-botanicus-3

Hi allemaal! Vorige week gingen Anniek en ik weer foto’s maken, maar deze keer hadden we een iets ander plan dan normaal. We gingen namelijk op zoek naar de botanische tuinen van onze universiteit. Eenmaal daar aangekomen werden we blij verrast, echt een prachtig plekje was dit! Vandaag zal ik jullie er wat meer over vertellen, én ik laat jullie mijn nieuwe lievelingsbroek zien :).

De botanische tuinen van de VU zijn echt maar een paar minuten lopen vanaf de gebouwen van de universiteit. Toen we daar eenmaal aankwamen gingen we eerst een beetje rondlopen. We waren echt heel verrast door de kassen, de tuinen en de omgeving. Alsof je echt eventjes op vakantie bent in de Intratuin ofzo, haha. Alles was super dicht begroeid, maar toch was het heel mooi onderhouden.

Wat opvallend was, was dat het heel erg rustig was. Je hebt natuurlijk de botanische tuinen in het centrum van Amsterdam die echt super bekend zijn, maar dit was echt heel anders. Het was mega stil, heel vredig, en naast ons liepen er nog maar 2 andere mensen rond.

Na de hele tuin doorgelopen te hebben, en alle kassen van binnen hebben bekeken, besloten we toch in deze kas foto’s te maken. Er stonden heel veel verschillende plantjes, en het licht was prachtig. Het was alleen een beetje krap in de kas, dus om foto’s van elkaar te maken hebben we echt half naar buiten, onder de trapleuning doorgehangen (ja, het was een heuse work-out jongens), maar dat maakte het wel heel grappig.

Even over mijn outfit, deze broek is nieuw en ik ben er echt verliefd op! Zwarte broeken zijn sowieso altijd goed, maar omdat deze een beetje getrasht is vind ik hem eigenlijk nog gaver. Gecombineerd met mijn fijne trui en een paar Nikes die ik lang niet aan had gehad, en het was de perfecte outfit voor een koude schooldag!

hortus-botanicus-4 hortus-botanicus-5 hortus-botanicus-2 hortus-botanicus-6 hortus-botanicus-1
Jeans – Zara | Jumper – H&M | Shirt – Forever21 | Sneakers – Nike

Zijn jullie wel eens in de botanische tuinen van de VU geweest?

Liefs,

Share:

6 Comments

  1. 8 december 2016 / 7:29 pm

    Wat zie je er weer prachtig uit! Die schoenen zijn echt super leuk, die heb ik echt nodig in mijn leven nu haha! xx

  2. 7 december 2016 / 7:07 am

    Wat een prachtig plekje! De foto’s zijn ook heel leuk geworden. Weer eens wat anders dan de standaard outfitfoto’s.
    Nynke recently posted…Winter morningsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge