OOTD | ‘Verboden toegang voor onbevoegden’

ootdHi allemaal! Ik heb weer een nieuwe outfit voor jullie! Dit rokje kocht ik volgens mij al weer in de zomer, maar met een panty eronder kan het ook makkelijk in de herfst/ winter. Lekker met een warme trui, mijn lievelingslaarsjes, en een trap die we eigenlijk niet mochten betreden…

Samen met Anniek sprak ik weer eens voor school af om foto’s te maken. We liepen langs deze trappen en waren meteen verkocht. Dit zou de perfecte plek zijn voor outfitfoto’s. Totdat we het bordje ‘Verboden voor onbevoegden’ zagen staan. Oh… We probeerden nog er voor te staan om te kijken hoe dat zou zijn, maar toen kwam er opeens een man naar ons toe.

“Als jullie mooie foto’s willen maken mogen jullie er wel op hoor! Zeg maar dat het van *insert name* (ben ik vergeten) mocht als iemand er een probleem van maakt!”

Super aardig, haha. Zo konden we dus toch foto’s maken op deze toffe locatie. Het was echt de perfecte minimalistische trap, met de hangende plantjes op de achtergrond, zo leuk :). We boften heel erg, want het zou eigenlijk de hele dag gaan regenen, maar precies toen wij klaar waren begon het pas. Toen zijn we zo snel mogelijk (met Anniek haar paraplu die steeds doorklapte) naar de VU gelopen om lekker binnen warm te worden.

Over de outfit, ik ben heel blij met dit rokje. Zoals ik al vertelde heb ik dit rokje al van de zomer gekocht, maar omdat het een gebreid stofje is kan ik hem makkelijk nu ook nog aan. Met een panty eronder, mijn nieuwe dikke trui erbij en mijn lievelingslaarsjes is het een heerlijke outfit. Lekker minimalistisch en kleurloos, precies zoals altijd :).

ootd ootd ootdJumper – H&M | Skirt – Bershka | Booties – Unknown | Watch – eBay

Wat vinden jullie van deze OOTD?

Liefs,

Share:

5 Comments

  1. 1 december 2016 / 5:28 pm

    Heel mooie outfit en de locatie is ook supertof!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge