OOTD | The best winter outfit

winter outfitHi allemaal! Laatst had ik een super drukke, maar leuke dag op de planning. Ik ging ’s ochtends met Eva wat drinken op een hele leuke plek (daar snel meer over!) en foto’s maken in Amsterdam. ’s Avonds had ik samen met mijn vriendje weer een fotoshoot. De vlog van deze dag komt binnenkort online, maar vandaag deel ik alvast de resultaten van de outfitshoot in mijn typische winter outfit met jullie!

Ik liep ’s ochtends van huis naar Pulitzer hotel, en het was echt super mooi weer! De zon scheen, wat er voor zorgde dat het ondanks de 3 graden nog best lekker warm voelde. Ik had iets makkelijks aangetrokken omdat ik echt al meer dan 2 weken ziek was, maar toch vind ik dit een hele leuke outfit. Het is echt zo’n typische (en naar mijn mening de beste) winter outfit. Een broek, een shirt en een lang vest. Het fijne aan deze combinatie is dat je er eindeloos veel varianten mee kunt maken. Een ander shirt, een andere kleur vest, een andere broek. Zo kun je elke dag ‘hetzelfde’ dragen, maar toch blijven vernieuwen!

Dit vest kocht ik laatst voor maar een tientje in de uitverkoop! Zulke lange vesten zijn echt zo fijn, en omdat ik nog op zoek was naar een lichtgrijze heb ik hem meteen gekocht! Ondertussen draag ik dit vest echt super vaak omdat hij zo heerlijk zacht en warm is. Ook mijn broek was een koopje: maar 16 euro! Normaal ben ik niet zo van de SALE, want ik vind het echt veel te hectisch en er hangt echt eindeloos hetzelfde aanbod in de winkel, maar met deze koopjes was ik toch wel heel erg blij!

winter outfit winter outfit

Cardigan – 1982 | Top – New Yorker | Jeans – H&M | Booties – River Island

Wat is jullie lievelings outfit in de winter?

Liefs,

Share:

4 Comments

  1. 1 februari 2017 / 7:18 am

    Echt een leuke outfit voor elke dag inderdaad :) En dat vest lijkt mij ook heerlijk warm, ik zoek ook nog zo’n vest maar dan iets korter.

    Mijn favoriete winteroutfit is een zwartebroek, donkergroene coltrui met en subtiel kettinkje erover en zwarte laarsjes. Heel simpel maar het zit zo fijn en is ook goed voor elke dag :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge