OOTD | Minimal Stripes

minimal-stripes-2Hi allemaal! Gister had ik alweer mijn tweede tentamen op de universiteit en voor mijn gevoel ging het gelukkig wel goed! Ik heb heel veel zitten twijfelen, maar uiteindelijk heb ik er een redelijk gevoel over. Ik zat naast Anniek, en we stonden allebei echt een beetje stijf van de zenuwen (we hebben zelfs allebei gedroomd dat we veel te laat kwamen hahah). We hadden al afgesproken dat we samen foto’s zouden maken, en toevallig waren we precies tegelijk klaar! Zo stonden we dus al om 10 uur ’s ochtends tussen de bouwvakkers outfitfoto’s te maken.

minimal-stripes-3 minimal-stripes-6 minimal-stripes-4 minimal-stripes-1

Jeans – H&M | Top – Zara | Blazer – Forever21 | Booties – Catwalk

Het deel van Amsterdam Zuid (waar ook onze school (universiteit), de VU, zit) staat helemaal vol met kantoorgebouwen en toffe flats. Zo liepen we op een gegeven moment tegen dit super leuke roze gebouw aan! Helaas waren de mooie balkons te hoog, dus namen we maar genoegen met de toffe minimalistische garagedeur.

Zoals jullie misschien wel weten, kunnen bloggers echt veel te enthousiast worden van witte muren. Zo was ook deze keer het geval. De roze balkons vielen ons eerst op, maar toen we vervolgens zagen dat de stenen muur ook heel tof was en de garagedeur voor een mooi minimalistisch effect kon zorgen, besloten we daar foto’s te gaan maken. Ondertussen waren ze rondom ons trouwens hard aan het werk met het bouwen van nieuwe gebouwen (dus nieuwe outfitfoto opties ;)). De bouwvakkers liepen een paar keer langs, terwijl ze ons een beetje raar aankeken, wat weer voor lachbuien bij Anniek en mij zorgde haha. Awkward.

Qua outfit hield ik het weer lekker simpel. Deze blazer kocht ik laatst nieuw en ik wil hem echt niet meer uit doen haha. Hij zit heerlijk! Zo’n zwarte blazer past ook gewoon overal bij, super fijn. Ook het shirtje is nieuw, want ja, een mens heeft nooit genoeg streepjes ;). Weer all black en erg simpel, maar al met al een hele fijne outfit!

Studeren jullie al? Of zitten jullie op de middelbare school?

Liefs,

Share:

8 Comments

 1. 30 oktober 2016 / 9:29 pm

  Leuke outfit! Ik had ook tentamenweek afgelopen week!

 2. 30 oktober 2016 / 7:27 pm

  Ha, wat leuk! Weet je, dat heb ik dus echt nog nooit gedaan, outfitfoto’s nemen voor een witte muur. Ook gewoon outfitfoto’s nemen in het algemeen is al een heel erg lange tijd geleden!
  britt • against the grain recently posted…de 25 uren dagMy Profile

 3. 26 oktober 2016 / 2:37 pm

  Wat heerlijk zo’n witte muur! Past goed bij je outfit. X
  Laura recently posted…19 oktoberMy Profile

 4. 26 oktober 2016 / 10:20 am

  Ik vind de achtergrond wel bij je outfit passen! Je outfit is ook lekker basic, maar leuk!!

 5. 26 oktober 2016 / 8:43 am

  Studeren lijkt me zoveel leuker dan de middelbare school, ik kan niet wachten tot het zo ver is, haha. Fijn dat je een redelijk gevoel hebt over het tentamen. En je outfit is weer zo mooi as always! X
  Luna recently posted…Praag in snapshotsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge