OOTD | Instagram outfits

outfitsHi allemaal! In de tijd dat ik niet aanwezig was hier op mijn blog, heb ik natuurlijk niet stil gezeten. Zo heb ik gewerkt aan het vergroten van mijn bereik op Instagram en dat is aardig gelukt! Toen ik wegging had ik volgens mij tussen de 800 en 900 volgers, nu schommel ik tussen de 1100 en 1200. Super leuk! Als jullie mijn nog niet volgen kan dat trouwens hier. Op Instagram plaats ik ook foto’s van outfits, en omdat jullie ze misschien nog niet hebben gezien deel ik ze hier nog een keer met jullie!

outfits

OOTD 1Jasje – H&M, Jurkje – ZARA

OOTD 2Jasje – ZARA, Topje – Forever21, Broek – Bershka, Sneakers – Reebok

De eerste foto maakte ik toen ik een dagje met mijn vader naar Aachen was. Het is daar altijd zo gezellig. Mijn vader en ik gaan wel vaker samen even de grens over en dat vind ik altijd super leuk. Net een mini vakantie! Deze dag droeg ik lekker een simpel jurkje met mijn favoriete leren jasje en zwarte laarsjes (die helaas niet op de foto staan haha).

De tweede foto heeft mijn beste vriendinnetje gemaakt toen we na school even wat gingen lunchen en shoppen in de stad. Ik vind het altijd zo heerlijk om lekker door Amsterdam te lopen of fietsen. Iedereen die even een woordje met elkaar wisselt, alle kleine winkeltjes die je nergens anders ziet. Als ik bij papa ben kan ik ook uren op het balkon naar mensen zitten kijken, haha. Maar terug naar de outfit! Dit jasje heb ik al heel lang, maar nooit echt goed aan jullie laten zien volgens mij, dus bij deze! Hij is al van de Zara van vorig jaar, maar ik vind hem nog steeds heel tof omdat hij zo apart is!

outfits

OOTD 3Top – Forever21, Rokje – ASOS, Schoenen – Stradivarius

OOTD 4Playsuit – H&M, Sweater – Primark, Tasje – H&M

Dan de tweede serie met outfits die ik allebei op vakantie maakte! De linkerfoto is genomen op Corfu (echt een prachtig eiland, de vlog vinden jullie hier). Ik had deze vakantie niet heel veel kleding meegenomen omdat ik vooral lekker wilde uitrusten en me niet per se druk wilde maken over kleding. Toch wilde ik deze outfit wel heel graag fotograferen omdat ik gewoon zo verliefd ben op dit rokje en de schoenen! Als ik nu terugkijk zou ik wel liever een ander shirtje er bij dragen, maar goed.

De rechterfoto maakte mijn lieve vriendje van mij op Tenerife. Deze playsuit van de H&M wilde ik echt al super lang omdat de stof echt mega zacht is hahah. Echt zo’n pakje dat je de hele vakantie kunt dragen. Over je bikini, uiteten met een paar hakken eronder, of een trui erover als het wat is afgekoeld. Heerlijk! Het is een super divers kledingstuk, dus dat is altijd heel nice!

Dit zijn nog niet alle outfits, de anderen staan op mijn Instagram! Meer van mijn stijl zien? Klik dan hier voor een heel archief met outfits van mij

Welke van deze outfits is jullie favoriet? Mijne denk ik nummer 1!

Liefs

Share:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge