OOTD | Grey comfy jumperdress

jumperdress

Hi allemaal! Na het shooten van de outfitfoto’s van vorige week gingen we meteen weer terug om nog meer foto’s te maken. Deze keer op een net wat andere plek, en met een prachtige lage zon op de achtergrond.

Toen Anniek en ik vorige week klaar waren met het shooten van onze outfits, besloten we meteen om volgende week weer af te spreken hier naartoe te gaan. De zon stond namelijk rond die tijd prachtig, en dit leek ons heel mooi op de foto’s. Dus de week erna gingen we weer rond dezelfde tijd naar de botanische tuinen van de VU, en de foto’s zijn heel tof geworden (al zeg ik het zelf)!

De zon stond weer laag, wat een hele mooie kleur aan de lucht gaf. Door de 50 mm lens van Anniek werd dit weer heel erg mooi ‘geblurd’ op de achtergrond, en ik vind het er echt tof uit zien! Jullie weten wel dat ik normaal voor een vrij kleurloze achtergrond ga voor outfitfoto’s, maar dit is gewoon te leuk, haha.

Het was een koude dag, daarom droeg ik deze heerlijke jumperdress. Ik heb hem besteld tijdens Black Friday bij H&M, en ik ben er echt super blij mee! Hij is zo lekker warm, groot, en zacht! Omdat er niet echt een model in de trui zit vind ik het dan wel leuk om de jumperdress met een paar laarsjes met hoge hakken te dragen, zodat het wel vrouwelijk blijft en niet slonzig bijvoorbeeld.

jumperdressjumperdressjumperdress

Jumperdress – H&M | Heels – Unknown

Wat vinden jullie van mijn jumperdress? Hebben jullie ook zoiets?
Share:

9 Comments

 1. 18 december 2016 / 9:10 pm

  Dit is echt precies de jumperdress die ik zoek.. Eens even kijken of ze ‘m nog hebben hoor..
  Hele mooie foto’s inderdaad, met die lage zon!
  x Tess

 2. 16 december 2016 / 8:33 pm

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! En zulke jumperdresses zijn echt heel chill, love it.
  Isa recently posted…55 Gift ideas for HERMy Profile

 3. 14 december 2016 / 11:59 am

  Wat leuk zo’n jumperdress! Staat heel leuk zo gecombineerd met die laarsjes. De locatie is ook erg prachtig!
  Janneke recently posted…Project J is online!My Profile

 4. 14 december 2016 / 7:17 am

  Die is tof! Zelf heb ik een bordeauxrode die ik ook regelmatig op deze manier combineer. Luv it.
  Nynke recently posted…Winter morningsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge